Home » Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Ορμήδεια – Τον πυροβόλησε και τον κτύπησε με σίδερο για… €300

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Ορμήδεια – Τον πυροβόλησε και τον κτύπησε με σίδερο για… €300

0 comment

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Ορμήδεια – Τον πυροβόλησε και τον κτύπησε με σίδερο για… €300

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού στην Ορμήδεια, που διαπράχθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν στην κατοχή τους οι Βρετανικές Βάσεις, για οικονομική διαφορά μεταξύ του δράστη και του θύματος που δεν ξεπερνά τα €300.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews το θύμα, ο52χρονος Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης από το Παραλίμνι, εργαζόταν περιστασιακά στο βαφείο αυτοκινήτων του 45χρονου καθ΄ ομολογία δράστη και τα χρήματα της οικονομικής διαφοράς που πυροδότησε τον μεταξύ τους καυγά, ήταν μισθοί που φέρεται να του χρωστούσε.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, στο οποίο οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο45χρονος από την Ορμήδεια, οι δύο συναντήθηκαν γύρω στις 10:00 το βράδυ της Τρίτης στο βαφείο αυτοκινήτου του δεύτερου. Λίγο αργότερα η Αστυνομία των Βάσεων ειδοποιήθηκε από περίοικο πως ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Ο πολίτης έσπευσε στον χώρο και κατέθεσε πως είδε το θύμα στο έδαφος σε λίμνη αίματος και τον ύποπτο «κάπου κοντά». Ακολούθως ο ύποπτος διέφυγε με αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ. Πριν αποκαλυφθούν όσα αποτρόπαια έκανε, όπως μετέδωσε χθες αποκλειστικά το philenews, ο δράστης επιχείρησε να καλύψει το έγκλημα και προσπάθησε με λάστιχο νερού ν’ απομακρύνει αίματα και στοιχεία από τη σκηνή.

Η αυτοψία στη σορό του θύματος από τον Ελλαδίτη ιατροδικαστή, Μανώλη Σακελιάδη, έφερε στο φως ένα καινούριο στοιχείο: πως τα τραύματα του θύματος δεν προήλθαν μόνο από τους πυροβολισμούς.

Ο δράστης φαίνεται πως κτύπησε με σίδερο στο κεφάλι και άλλα σημεία το θύμα. Στο δικαστήριο διαβάστηκαν λεπτομέρειες από το ιατρικό πιστοποιητικό που ετοίμασε ο ιατροδικαστής, που αναφέρει πως το θύμα έφερε τραυματισμούς από πυροβόλο όπλο, καθώς και κακώσεις από πολλαπλά κτυπήματα. Ως αιτία θανάτου στο πιστοποιητικό αναγράφεται: «τραύματα στο κεφάλι».

Η υπόθεση ξεκαθάρισε όταν παραδόθηκε χθες το απόγευμα ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος, αναφέροντας πως καυγάδισε με το θύμα για τα χρήματα που του χρωστούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως ο 52χρονος τον απείλησε και έπειτα από καυγά τον κτύπησε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του.

Το φονικό όπλο βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας των Βάσεων, όπως και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να διαφύγει ο δράστης. Το Δικαστήριο των Βάσεων προφυλάκισε των ύποπτο για 8 ημέρες. Ο 45χρονος εκπροσωπήθηκε από Κύπριο δικηγόρο, ο οποίος δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, εάν το επιθυμεί, να δικαστεί από Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω του ό,τι και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι Ελληνοκύπριοι.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More