Monday, September 30, 2024
Home » Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Χαράσσει πορεία με τα διαδικαστικά στην πρώτη συνεδρίαση το Συνοδικό Δικαστήριο

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Χαράσσει πορεία με τα διαδικαστικά στην πρώτη συνεδρίαση το Συνοδικό Δικαστήριο

0 comments

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Χαράσσει πορεία με τα διαδικαστικά στην πρώτη συνεδρίαση το Συνοδικό Δικαστήριο

Την πορεία της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί αναφορικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, αναμένεται να αποφασίσει την Τετάρτη το εξαμελέςΣυνοδικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται από το πρωί κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως ανέφερε οΕκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Χριστάκης Ευσταθίου, το Συνοδικό Δικαστήριο αναμένεται να εξετάσει σήμερα το πώς θα κυλήσει το θέμαδιαδικαστικά και σε ποια χρονοδιαγράμματα, χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε ατόμου που θα μπορούσε να καταθέσει αναφορικά με την υπόθεση.

Το εξαμελές Συνοδικό Δικαστήριο αποτελούν οι Μητροπολίτες Κιτίου Νεκτάριος, ο οποίος προεδρεύει του Συνοδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίας Βασίλειος και Λεμεσού Αθανάσιος καθώς και οι Επίσκοποι Καρπασίας Χριστοφόρος – ο οποίος αντικατέστησε τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Αμαθούντος Νικόλαος και Αρσινόης Παγκράτιος – που αντικατέστησε τον Μητροπολίτη Μόρφου.

KYΠΕ

Philenews.com

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise