Monday, September 9, 2024
Home » Σε τεντωμένο σχοινί… Συμβούλιο ασφαλείας στο Ισραήλ, σε ύψιστη επιφυλακή η Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί… Συμβούλιο ασφαλείας στο Ισραήλ, σε ύψιστη επιφυλακή η Χεζμπολάχ

0 comments

Ο Νετανιάχου επέστρεψε νωρίτερα από ΗΠΑ για σύσκεψη συμβουλίου ασφαλείας – Σε ύψιστη επιφυλακή η Χεζμπολάχ σύμφωνα με πηγές ασφαλείας

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός ΜπενιαμίνΝετανιάχου επέστρεψε την Κυριακή στο Ισραήλ, νωρίτερα από το προγραμματισμένο, από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και κατευθύνεται σε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίουασφαλείας μετά την επίθεση με ρουκέτες στα κατεχόμενα υψίπεδα του Γκολάν, που σκότωσε 12 άτομα και την οποία το Ισραήλ χρεώνει στην οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

  • Θρήνος στις κηδείες των 12 παιδιών στα Υψίπεδα του Γκολάν – Γιούχαραν υπουργούς (video)

“Το αεροπλάνο του πρωθυπουργού προσγειώθηκε στο Ισραήλ. Είναι καθ’ οδόν προς το Υπουργείο Άμυνας (στο Τελ Αβίβ ) για μια σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας”, πρόσθεσε το γραφείο του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του.

  • Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση. Το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ για «απρόβλεπτες συνέπειες»

Σε ύψιστη επιφυλακή η Χεζμπολάχ σύμφωνα με πηγές ασφαλείας

Η Χεζμπολάχ βρίσκεται σήμερα σε ύψιστη επιφυλακή, είπαν δύο πηγές ασφαλείας στο Ρόιτερς, καθώς κλιμακώνεται η ένταση έπειτα από την φονική επίθεση στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν με 12 νεκρούς για την οποία το Ισραήλ κατηγορεί την ένοπλη σιιτική οργάνωση.

Η Χεζμπολάχ αρνείται κάθε ευθύνη για την επίθεση.

Οι πηγές ασφαλείας είπαν ότι η Χεζμπολάχ απομακρύνθηκε προληπτικά από μερικές σημαντικές τοποθεσίες τόσο στον νότιο Λίβανο όσο και στην ανατολική Κοιλάδα της Μπεκάα για το ενδεχόμενο μιας πιθανής επίθεσης από το Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More