Tuesday, September 17, 2024
Home » Σερβία: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 2χρονης Ντάνκα – Την έπνιξαν και την κλείδωσαν στο πορτμπαγκάζ

Σερβία: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 2χρονης Ντάνκα – Την έπνιξαν και την κλείδωσαν στο πορτμπαγκάζ

0 comments

Σερβία: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 2χρονης Ντάνκα – Την έπνιξαν και την κλείδωσαν στο πορτμπαγκάζ

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το τραγικό τέλος της Ντάνκα Ίλιτς, του μικρού κοριτσιού από τη Σερβία που παρασύρθηκε από το υπηρεσιακό όχημα υπαλλήλων υπηρεσίας ύδρευσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους δράστες σε παράνομη χωματερή.

Η μικρή Ντάνκα, η οποία έγινε γνωστή ως «το κορίτσι με την πιπίλα» έπαιζε όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την αυλή του σπιτιού της στη Σερβία αφού η μητέρα της την έχασε για λίγα λεπτά από τα μάτια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πτδ για μεταναστευτικό: Θα λάβουμε μέτρα που δεν θα είναι…

«Κύπριος» μεγιστάνας φέρνει στην Κύπρο «την αυτοκρατορία» του – Στη…

Εφαρμογή διμερών συμφωνιών συζήτησε ο ΥΠΕΞ με ομόλογό του από…

Την ενοχή τους για τον θάνατο της ομολόγησαν δύο υπάλληλοι της εταιρείας ύδρευσης, οι οποίοι την παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους όχημα, όσο εκτελούσαν έργα στην περιοχή.

Στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο σώμα στο πορτμπαγκάζ όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και το μετέφεραν σε παράνομη χωματερή. Μάλιστα, στον δρόμο συνάντησαν το πατέρας της Ντάνκα, που είχε ήδη αρχίσει να την ψάχνει και τους ρώτησε αν την είδαν, με τους δράστες να απαντούν ότι δεν είχαν δει το μικρό κορίτσι.

Ο εντοπισμός του πτώματος της Ντάνκα έγινε γνωστός από τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτιτς, ο οποίος αποκάλεσε τους δράστες τέρατα.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι το κορίτσι πέθανε και είπε ότι δύο «τέρατα» συνελήφθησαν σε σχέση με το περιστατικό.

«Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που σκότωσαν το κοριτσάκι. Από όσο καταλαβαίνω, και οι δύο ομολόγησαν το έγκλημα», είπε ο Βούτσιτς σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

«Με τι είδους τέρατα έχουμε να κάνουμε;» πρόσθεσε.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας επιβεβαίωσε αργότερα ότι οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας είπε αργότερα ότι αν και οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν, ρίχνουν ο ένας στον άλλον για την ευθύνη.

Επίσης, αποκάλυψε ότι οι δράστες αν και έχουν ομολογήσει προσπαθούν να φορτώσουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, προκύπτει ότι αφού πέταξαν το πτώμα του κοριτσιού στη χωματερή, έπλυναν το αυτοκίνητο με χημικά προκειμένου να «σβήσουν» κάθε ίχνος του παιδιού. Οι ιατροδικαστές κατάφεραν, ωστόσο, να βρουν ίχνη αίματος.

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ελπίδες ότι το παιδί θα βρεθεί ζωντανό αφού εμφανίστηκε ένα βίντεο με ένα μικρό παιδί σε βενζινάδικο στην Βιέννη που πυροδότησε φήμες ότι πρόκειται για την Ντάνκα.

Πηγή: eleftherostypos.gr


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More