Home » Π. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ…

Π. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ…

0 comment

 

Και οι Ιδιοκτήτες αλλά και όλοι μας στο Οικοδόμημα της ομάδας της ΠΑΦΟΥ είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι όπως και οι φίλοι της ομάδας. Πρέπει να δούμε άμεσα τι φταίει και τι πρέπει να γίνει και το αμέσως επόμενο παιγνίδι να ανατρέψουμε το όλο κλίμα και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Έτσι ξεκίνησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της ΠΑΦΟΥ Πολύβιος Παλιούρας την αναφορά του στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ μιλώντας στο FAROS TV και στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ”LIVE”

 

ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η 2η ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ;

 

Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις έστω λιγοστές ευκαιρίες που είχαμε υστερούμε στις τελικές προσπάθειες. Ένα λάθος ήταν αρκετό για να σκοράρει το ΑΠΟΕΛ που δίκαια πήρε την Νίκη. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε έπεσε η ψυχολογία μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε το πάθος που είχαμε σε άλλα παιγνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι ούτως ώστε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Μετά το γκολ έπεσε η ψυχολογία της ομάδας δεν είδαμε το πάθος που περιμέναμε. Όλοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ..

Είχε παίκτες που δεν ικανοποιήσαν καθόλου ενώ παίκτες που δεν ήρθαν με περγαμηνές βοήθησαν. Πρέπει να έχουμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας και όχι να είμαστε χαλαροί κάτι που έγινε και με την  ΟΜΟΝΟΙΑ. Φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων έχασαν με έλλειψη πάθους και χωρίς πείσμα. Πρός το παρών κάποιοι μας έχουν απογοητεύσει και πρέπει να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Στο γκολ που δεχθήκαμε η αμυντική λειτουργία δεν ήταν όπως έπρεπε.

 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ

Το ξέρουμε και το καταλαβαίνουμε από εμάς εξαρτάται να δείξουμε στο κόσμο ότι ήταν μια κακή παρένθεση με το να επανέλθουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα μαχητική και διεκδικητική για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν και μπορούμε να είμαστε. Θα είναι αποτυχία αν δεν κάνουμε το βήμα πιο πάνω δηλαδή να βγούμε στην Ευρώπη.

 

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;

Δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εμφάνιση αλλά και την απόδοση. Υπάρχει Προβληματισμός και Απογοήτευση και η Διοίκηση τα μετάφερε ευθέως στους ποδοσφαιριστές.

ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις το μήνυμα μεταφέρθηκε ευθέως στους παίκτες ότι δεν γίνεται να συνεχισθούν άλλο αυτές οι εμφανίσεις

 

ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Αναμένουμε κινήσεις ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Μπορεί να γίνουν αυτές οι Μεταγραφές προς το τέλος Γενάρη σημασία όμως έχει αυτοί οι παίκτες να είναι έτοιμοι να ριχτούν άμεσα στη μάχη.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..

 

Υπάρχει χρόνος αλλά πρέπει να διορθωθούμε ήταν μια άσχημη παρένθεση τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Οι δυνατότητες το ταλέντο και όλα τα εχέγγυα υπάρχουν. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα.

 

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More