Home » Πως να φροντίσετε σωστά τα ευάλωτα τρόφιμα – Σε τακτικούς ελέγχους, oι Υγειονομικές Υπηρεσίες

Πως να φροντίσετε σωστά τα ευάλωτα τρόφιμα – Σε τακτικούς ελέγχους, oι Υγειονομικές Υπηρεσίες

0 comment

Πως να φροντίσετε σωστά τα ευάλωτα τρόφιμα – Σε τακτικούς ελέγχους oι Υγειονομικές Υπηρεσίες

Οι Υγειονομικές υπηρεσίες προβαίνουν σε τακτικούς ελέγχους σε ευάλωτα προϊόντα στη λιανική αγορά δηλώνει στο philenews podcast ο Αναπληρωτής προϊστάμενος των Υγ, Υπηρεσιών Ηρόδοτος Ηροδότου, ο οποίος αναφέρει ότι οι έλεγχοι γίνονται με βάση Ευρωπαϊκούς κανονισμούς, ώστε να αποκλείονται οι όποιοι κίνδυνοι να καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή.

Ταυτόχρονα ο κύριος Ηροδότου περιγράφει τις επιθεωρήσεις και τη δειγματοληψία που γίνεται σε διάφορα προϊόντα για να διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, για συνθήκες φύλαξης ή και ακατάλληλες ουσίες πάνω στα προϊόντα. Επειδή διανύουμε συνθήκες καύσωνα, ο κύριος Ηροδότου συστήνει τα παγωμένα προϊόντα να μεταφέρονται με παγωνιέρες από την αγορά στο σπίτι, τα λαχανικά και φρούτα να πλένονται σωστά και η φύλαξη τους όπως και τα κρέατα, να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να μη χαλάσουν ή να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση στον καταναλωτή.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More