Home » Πρώτη έκθεση Medical & Health Expo Cy

Πρώτη έκθεση Medical & Health Expo Cy

0 comment

Πρώτη έκθεση Medical & Health Expo Cy

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 διοργανώνεται η έκθεση Medical & Health Expo Cy κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας Κύπρου. Πρόκειται για μια καινούρια έκθεση που έρχεται να καλύψει το κενό στο χώρο των εκθέσεων, που αφορά τον ιατρικό, παραϊατρικό και φαρμακευτικό τομέα.

Η πρώτη διοργάνωση της Medical & Health Expo Cy, σηματοδοτεί παγκύπρια την έναρξη μίας νέας εποχής στον τομέα των εκθέσεων στον τόπο μας. Θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη συνεδριακή αλλά και εκθεσιακή εκδήλωση στο χώρο της Υγείας για την επιμόρφωση κατά κύριο λόγο των ιατρών, του ιατρικού προσωπικού, των φαρμακοποιών, των επαγγελματιών υγείας, των φοιτητών, των στελεχών επιχειρήσεων, αλλά και γενικά όλων των απασχολούμενων σε φορείς υγείας σε νέα και υφιστάμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, αναμένεται και η προώθηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ εμπόρων/κατασκευαστών και επαγγελματιών του κλάδου.

Πρόκειται για μία μοναδική διοργάνωση που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες και στους παρευρισκόμενους να έχουν μια πλήρη ενημέρωση για παντός είδους αναλώσιμα ιατρικά προϊόντα, διαγνωστικά και ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία, ιατρικό και εργαστηριακό εξοπλισμό, ιατρικές στολές, ψηφιακή υγεία, φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά είδη, ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής, υπηρεσίες (π.χ. ISO, φρούρησης) και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ταυτόχρονα και κατά τη διάρκεια της έκθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, θα διοργανωθεί και σειρά εξειδικευμένων διαλέξεων/παρουσιάσεων προς το ενδιαφερόμενο ακροατήριο όπου θα αναπτυχθούν καινούριες προοπτικές και τεχνικές σε θέματα που άπτονται του ευρύτερου ιατρικού τομέα από Κύπριους και ξένους ομιλητές, επαγγελματίες στον τομέα τους.

Η έκθεση αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην προώθηση και βελτίωση της γνώσης αλλά και της επικοινωνίας μεταξύ των μελών ολόκληρου του ιατρικού, παραϊατρικού και φαρμακευτικού τομέα.

Την πρώτη Medical & Health Expo Cy διοργανώνει η εταιρεία ARVANI EXHIBITIONS, μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στην διοργάνωση εκθέσεων, το στήσιμο και τον σχεδιασμό εκθεσιακών περιπτέρων στην Κύπρο και το εξωτερικό. Το όνομά της Arvani Exhibitions έχει συνδεθεί με επιτυχημένες εκθέσεις όπως την Wedding Cyprus, Horeca, International Studies, Baby Toddler and Christening που διοργανώνει στην Κύπρο εδώ και 25 χρόνια οι οποίες βοήθησαν και στήριξαν πολυάριθμες εταιρείες στο να καθιερωθούν στην κυπριακή αγορά και να πετύχουν τους στόχους τους.

Η έκθεση θα είναι ανοικτό για το κοινό στο Pavilion Hall στην Λευκωσία με συνεχές ωράριο 12:00–20:00.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More