Home » Πρόσωπο ομολόγησε ότι σκότωσε τον Θανάση – Τι αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας

Πρόσωπο ομολόγησε ότι σκότωσε τον Θανάση – Τι αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας

0 comment

Πρόσωπο ομολόγησε ότι σκότωσε τον Θανάση – Τι αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας

Συνέχεια στη θανατική ανάκριση για τον εθνοφρουρό Θανάση Νικολάου ενώπιον του Δικαστηρίου – Η μαρτυρία που κατέχει η οικογένεια για πρόσωπο που ομολόγησε εμπλοκή

Με την αντεξέταση της Δήμητρας Καραγιάννη συνεχίζεται σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού η θανατική ανάκριση του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Πρόκειται για την παθολογοανατόμο που εξέτασε το υοειδές οστό του Θανάση στην Αθήνα.

Advertisement

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από τους δικηγόρους της οικογένειας, θα ζητηθεί όπως επανακληθεί μάρτυρας καθώς όπως είπαν κατέχουν μαρτυρία από πρόσωπο ότι άλλο πρόσωπο του ομολόγησε εμπλοκή στην υπόθεση θανάτου του Θανάση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μαρτυρία που κατέχει η οικογένεια, αυτός φαίνεται να ομολόγησε πως μαζί με άλλα πρόσωπα κτύπησαν και σκότωσαν τον Θανάση.

Εν συνεχεία η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, απευθυνόμενη στην κυρία Καραγιάννη της υπέδειξε ότι έλαβε ως αμοιβή ποσόν 9 χιλιάδων ευρώ και όχι ποσόν μόλις 22 ευρώ, όπως η ίδια είχε αναφέρει στο Δικαστήριο. Μάλιστα η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής είπε ότι υπάρχει και σχετική απόδειξη για την πληρωμή από το Υπουργείο Οικονομικών, η οποία έγινε κατ’ απαίτηση της οικογένειας.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise