Home » «Προχωράμε! Ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική» λέει η Αννίτα

«Προχωράμε! Ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική» λέει η Αννίτα

0 comment

«Προχωράμε! Ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική» λέει η Αννίτα

«Προχωράμε! Ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική» το μήνυμα Αννίτας – Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε αισιόδοξοι, ανέφερε μετά την επιλογή των έξι υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΔΗΣΥ

«Δυνατός και Ενωμένος Δημοκρατικός Συναγερμός, σημαίνει ακόμη πιο ισχυρή Κύπρος στην Ευρώπη» το μήνυμα της Αννίτας Δημητρίου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των 6 υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος.

Advertisement

  • Με αυτούς κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ο ΔΗΣΥ – Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

«Προχωράμε! Και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστεαισιόδοξοι και περήφανοι γιατί μπαίνουμε στη μάχη των εκλογών μ’ ένα ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο με αδιαμφισβήτη δυναμική» σημειώνει.

Σε μήνυμά της η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τονίζει ότι στην παράταξη δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. «Υπάρχουν μόνο Συναγωνιστές! Εργαζόμαστε ακούραστα όλοι και όλες μαζί για τη νίκη. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους και όσες εξασφάλισαν θέση στο ψηφοδέλτιο θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υποψήφιους που έθεσαν εαυτόν ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου, συνδράμοντας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια της Παράταξης μας».

Απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Διεύθυνση Οργανωτικού και στα επαγγελματικά στελέχη που ανέλαβαν με επιτυχία τη διεκπεραίωση, άλλης μιας απαιτητικής όσο και άψογης εκλογικής διαδικασίας.

«Δυνατός και Ενωμένος Δημοκρατικός Συναγερμός, σημαίνει ακόμη πιο ισχυρή Κύπρος στην Ευρώπη!» καταλήγει.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More