Monday, September 16, 2024
Home » «Προπαγάνδα» η νέα σειρά του Netflix «Famagusta», ισχυρίζεται το «υπεξ»

«Προπαγάνδα» η νέα σειρά του Netflix «Famagusta», ισχυρίζεται το «υπεξ»

0 comments

Αναφέρουν πως «η Κυπριακής παραγωγής σειρά παρουσιάζει πλήρως ανυπόστατα και αιμοδιψή σενάρια»

To «υπουργείο εξωτερικών» ισχυρίζεται ότι το περιεχόμενο της νέας σειράς «Famagusta» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 «διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια» και αποτελεί «προπαγάνδα»

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπεξ», η Κυπριακής παραγωγής σειρά παρουσιάζει «πλήρως ανυπόστατα και αιμοδιψή σενάρια» σχετικά με τα γεγονότα στην Κύπρο. Το «υπουργείο» καταγγέλλει την σειρά ως «προπαγάνδα» που διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, παρουσιάζοντας την έναρξη του Κυπριακού προβλήματος το 1974.

Η ανακοίνωση καλεί τους δημιουργούς της σειράς και την πλατφόρμα Netflix να αναλάβουν τις ευθύνες τους και απαιτεί την άμεση απόσυρση της σειράς.

Το «υπουργείο» υπενθυμίζει τα όσα υπέστη, κατά τους ισχυρισμούς του, η τουρκοκυπριακή κοινότητα πριν το 1974, επιμένοντας στην νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής ως «ειρηνευτικής επέμβασης» για την προστασία των Τουρκοκυπρίων.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More