Home » «Πρέπει να συζητήσουμε άμεσα»: Το mail που έλαβε εργαζόμενος μετά από χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτι

«Πρέπει να συζητήσουμε άμεσα»: Το mail που έλαβε εργαζόμενος μετά από χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτι

0 comment

«Πρέπει να συζητήσουμε άμεσα»: Το mail που έλαβε εργαζόμενος μετά από χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτι

Τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτι; Μάλλον πολλά!

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, είναι συχνό φαινόμενο οι μεγάλες εταιρείες και οι όμιλοι να διοργανώνουν πάρτι για τους εργαζομένους τους. Είναι μια καλή ευκαιρία να βγουν όλοι από τα αυστηρά εργασιακά πλαίσια, να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και φυσικά να διαμορφωθεί και ένα λίγο καλύτερο κλίμα εντός εταιρείας.

Advertisement

Βέβαια, καμιά φορά τέτοιες βραδιές μπορεί να γίνουν και κάπως άβολες. Αν κρίνουμε από το e-mail που έλαβε ένας εργαζόμενος από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας του, το οποίο έγινε viral στοTikTok, ίσως ήταν προτιμότερο να μην είχε πάει ποτέ σε αυτό το πάρτι.

Το θέμα του mail που έλαβε, έγραφε: «απαιτείται άμεσο meeting – σχετικά με τη συμπεριφορά σας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι». Στη συνέχεια του μηνύματος διαβάζουμε «Αγαπητέ Πάτρικ, επικοινωνώ μαζί σου από το HR τμήμα σχετικά με αναφορές για τη συμπεριφορά σου στο πρόσφατο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Αυτές οι αναφορές απαιτούν άμεση συζήτηση. Παρακαλώ να είσαι στο υποχρεωτικό meeting τη Δευτέρα στις 9 το πρωί στο γραφείο. Αυτό το meeting αφορά τη συμπεριφορά σου, η οποία δε συμβαδίζει με τους κανόνες της εταιρείας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρίσκεσαι σε αυτό το meeting. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να λάβουμε άλλα μέτρα».

Το βίντεο που ανέβηκε από τον λογαριασμό @paddyjobsman στο TikTok συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες προβολές, καθώς επίσης και πολλά σχόλια χρηστών, οι οποίοι έγραψαν από κάτω και τις δικές τουςεργασιακές εμπειρίες από αντίστοιχες καταστάσεις.«Ένας φίλος μου λιποθύμησε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας του και το επόμενο πρωί απολύθηκε. Μέχρι σήμερα δεν θυμάται καν τι έγινε», έγραψε ένας, ενώ άλλος χρήστης σχολίασε πως «ένας μηχανικός έριξε μπουνιά σε έναν από τους managers».

@paddyjobsman I’ve got a wife and kids you can’t do this #workparty#relatable#memes#workmemes#workmeme♬ original sound – Lou.bloom

Πηγή: gazzetta.gr

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More