Home » Πιάστηκαν στα χέρια μετά το debate – Καταγγελία στην Αστυνομία από πολίτη ότι δέχθηκε γροθιά

Πιάστηκαν στα χέρια μετά το debate – Καταγγελία στην Αστυνομία από πολίτη ότι δέχθηκε γροθιά

0 comment

Πιάστηκαν στα χέρια μετά το debate – Καταγγελία στην Αστυνομία από πολίτη ότι δέχθηκε γροθιά

Δεν έλειπαν τα παρατράγουδα και οι εντάσεις μετά την ολοκλήρωση του ψεσινού debate μεταξύ των τριών υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Λεμεσού που διοργάνωσε η τηλεόραση Capital στο αμφιθέατρο του Λανιτείου.

Όπως πληροφορείται το Philenews, μετά την ολοκλήρωση του debate, πολίτης επιχείρησε να εκφράσει παράπονο προς τον Δήμαρχο, Νίκο Νικολαΐδη, για την καθαριότητα εντός οικοπέδου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και προκλήθηκε ένταση και αναστάτωση με μερίδα παρευρισκόμενων να σπρώχνονται μεταξύ τους και να πιάνονται στα χέρια.

Το περιστατικό διαδραματίστηκεέξω από το αμφιθέατρο του Λανιτείου Μάριος Τόκας, ενώ στο μέρος βρίσκονταν και μέλη της Αστυνομίας τα οποία επενέβησαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολίτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε γροθιά από άγνωστο πρόσωπο. Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More