Home » Πεζοδρόμια, καθαριότητα, Κρατική Έκθεση, οι προτεραιότητες του Φοίβου Ζαχαριάδη για την Έγκωμη

Πεζοδρόμια, καθαριότητα, Κρατική Έκθεση, οι προτεραιότητες του Φοίβου Ζαχαριάδη για την Έγκωμη

0 comment

Πεζοδρόμια, καθαριότητα, Κρατική Έκθεση, οι προτεραιότητες του Φοίβου Ζαχαριάδη για την Έγκωμη

Tο όραμα του για το Δήμο Έγκωμης ξεδιπλώνει σε συνέντευξη του στο philenews podcast, o υποψήφιος Αντιδήμαρχος Έγκωμης Φοίβος Ζαχαριάδης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το να μην υπάρχουν πεζοδρόμια στον Δήμο Έγκωμης και όταν κάποιος προχωρήσει να χτίσει σπίτι σε ένα οικόπεδο, όπως σημειώνει, είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει και πεζοδρόμιο, για το οποίο έχει την υποχρέωση ο ίδιος ο Δήμος να φτιάξει. Θα αγωνιστεί είπε και για την καθαριότητα στον Δήμο της Έγκωμης, ζήτημα το οποίο έχει φθάσει στο απροχώρητο.

Δυνατή Έγκωμη, συνεπάγεται Δυνατή Λευκωσία αναφέρει ο κύριος Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι, οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι, η Έγκωμη θα έχει 4 Δημοτικούς Συμβούλους και ένα Αντιδήμαρχο στο νέο σχήμα του μητροπολιτικού Δήμου και η επίλυση των όποιων αιτημάτων ή παραπόνων θα περνά από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος είπε ότι έχει στόχο να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της Έγκωμης, αλλά και επιτέλους να πάρει σάρκα και οστά η ανάπτυξη της Κρατικής Έκθεσης, κάτι το οποίο ο ίδιος εισηγείται διαχρονικά, από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε. Πρέπει είπε, να γίνει ένας χώρος πρασίνου, με γήπεδα και να προσφέρεται για αθλοπαιδιές. Κάλεσε τους Δημότες να τον επιλέξουν για την πείρα και την ικανότητα του να προωθήσει την επίλυση όλων των ζητημάτων.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More