Tuesday, September 17, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC: ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο …. ΛΥΚΟΣ!!!

ΠΑΦΟΣ FC: ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο …. ΛΥΚΟΣ!!!

0 comments
 
Την Ανοδική της πορεία θα προσπαθήσει να συνεχίσει η ομάδα της ΠΑΦΟΥ στο αυριανό της παιγνίδι στο Δασάκι με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ Άχνας στις 7 μμ . Δύσκολο παιγνίδι που κρύβει παγίδες και θα πρέπει να το δει σαν ντέρπυ η ΠΑΦΟΣ και να το αντιμετωπίσει με πάσα σοβαρότητα αλλά και μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή. Το ότι είναι για πολλούς το φαβορί της αναμέτρησης η ομάδα του ΚΑΣΕΔΟ αυτό δεν προεξοφλεί οτιδήποτε αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσει στο χορτάρι αφού ο αυριανός της αντίπαλος κάθε άλλο από εύκολος είναι Το ότι βρίσκεται στη 10η θέση της  Βαθμολογίας ο ΕΘΝΙΚΟΣ  δεν πρέπει να ξεγελά  κανένα στο στρατόπεδο των ” ΓΑΛΑΖΙΩΝ”. Να σημειωθεί ότι:
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ στους 4 αγώνες που έδωσε εντός έδρας είναι Αήττητος έκανε 3 Νίκες και έφερε μια ισοπαλία. Πέτυχε 7 τέρματα και δέχθηκε μόνο ένα στο Δασάκι. Σίγουρα αυτά τα στατιστικά λένε … Πολλά.
Η ΠΑΦΟΣ έχει μαζί με τον ΑΠΟΕΛ την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος. Σε 10 αγώνες δέχθηκε μόνο 6 τέρματα.ενώ της 2 τελευταίες Αγωνιστικές κράτησε ανέπαφη την εστία της κάτι που θέλει και θα επιδιώξει να την κρατήσει και για 3 συνεχόμενη Αγωνιστική. Η Επιθετική γραμμή της ΠΑΦΟΥ είναι η 3 καλύτερη του πρωταθλήματος.
Εκτός αποστολής θα έχει η ΠΑΦΟΣ τους τιμωρημένους με κάρτες ΙΚΟΚΟ – ΚΒΙΝΤΑ – ΜΠΡΟΥΝΟ όμως είναι διαθέσιμοι οι ΜΠΟΤΣΙΚΑΙ και ΠΕΠΕ που προέρχονται από Μικροτραυματισμούς.
Εικόνα : athlitikapress.com

 

                                                                             ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More