Home » ΠΑΦΟΣ  FC ΠΑΛΙ ”ΚΑΘΑΡΙΣΕ” ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ

ΠΑΦΟΣ  FC ΠΑΛΙ ”ΚΑΘΑΡΙΣΕ” ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ

0 comment
 
Για άλλη μια Αγωνιστική στη φετινή Περίοδο η ομάδα της Πάφου πήρε ευρεία Νίκη με 4-1  το Σάββατο σε μια Αήττητη έδρα αυτή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ το Δασάκι . Οι προηγούμενες 2 Νίκες με τέσσερα τέρματα που πέτυχε η ομάδα της ΠΑΦΟΥ ήταν επί της ΑΕΖ και της ΔΟΞΑΣ. Στο παιγνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ έδειξε η ομάδα της ΠΑΦΟΥ χαρακτήρα και ”στόφα” μεγάλης ομάδας. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο 11΄ όμως ξεδίπλωσε  Δυνατότητες και Ικανότητες μεγάλης ομάδας που δικαιούται και πρέπει να Πρωταγωνιστεί . Ήταν η 3η σερί Νίκη των ΓΑΛΑΖΙΩΝ για πρώτη φορά στη φετινή σαιζόν και μάλιστα με ανατροπή και ευρύ σκορ που ήταν απόρροια εντυπωσιακής εμφάνισης πού αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ομάδα της ΠΑΦΟΥ είχε 4 απουσίες Πρωτοκλασάτων παικτών της ( ΚΒΙΝΤΑ-ΙΚΟΚΟ-ΜΠΡΟΥΝΟ-ΝΤΡΑΚΟΜΙΡ ) εντούτοις αντικαταστάθηκαν επαξίως από άλλους συμπαίκτες τους που είναι μια τρανή απόδειξη ότι η ομάδα της ΠΑΦΟΥ έχει βάθος Πάγκου για τον μακρύ φετινό Μαραθώνιο . Τα τέρματα της ομάδας του ΚΑΣΕΔΟ πέτυχαν οι  ΒΑΛΑΚΑΡΙ που ισοφάρισε σε 1-1 το 2ον και 3ον ο Πρώτος σκόρερ και αρχηγός της ομάδας ΖΑΙΡΟ και το 4ον ο ΝΤΑΒΟ. Η ΠΑΦΟΣ συνεχίζει να είναι 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή του Βαθμολογικού Πίνακα.

 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ σε 4 αγώνες που έδωσε εντός έδρας ήταν Αήττητος κάνοντας 3 Νίκες και μια ισοπαλία και είχε δεχθεί μόνο ΕΝΑ γκολ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ  μας.

 

                                                        ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More