Friday, September 20, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC: ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΖ ΕΚΑΝΕ… RESTART!!

ΠΑΦΟΣ FC: ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΖ ΕΚΑΝΕ… RESTART!!

0 comments

 

Ήθελε τη νίκη πάση θυσία για να επιστρέψει στις επιτυχίες, να σταματήσει η μουρμούρα, να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, και να μείνει εντός στόχων η ομάδα της ΠΑΦΟΥ. Και αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή με το εντυπωσιακό 4-0 επί της ΑΕΖ που βοηθά τους “Γαλάζιους” να κάνουν το restart σε αυτή τη δύσκολη καμπή του Πρωταθλήματος. Κατ’ αρχήν, έχουν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Πέμπτη σε μονό αγώνα νοκ-άουτ για το Κύπελλο, στο οποίο στοχεύουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Λευκωσία, και ακολουθούν παιχνίδια-ντέρμπι για το Πρωτάθλημα, 3 εκτός έδρας, με ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ, και στο ενδιάμεσο με ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο Στέλιος Κυριακίδης.

Βέβαια, στο παιχνίδι με την ΑΕΖ και πάλι οι “Γαλάζιοι” δεν ικανοποίησαν και τόσο με την εμφάνισή τους, όμως η ουσία είναι ότι με τη νίκη τους πέτυχαν αυτό που σκόπευαν, και αυτό μετρά. Η ουσία και το ζητούμενο για την ομάδα του Καρσέδο είναι το πάθημα να έγινε μάθημα, και η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και την ανοδική πορεία που έδειξε ότι μπορεί. Εν ολίγοις, πρέπει να κτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη και να υπάρξει στη συνέχεια σταθερότητα στην απόδοση. Η ΠΑΦΟΣ με τη χθεσινή της νίκη με 4-0 επί της ΑΕΖ που φαίνεται είναι… ΤΑΡΙΦΑ για την ΑΕΖ. Η τεσσάρα την ανέβασε στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με άλλες δύο ομάδες, και είναι 4 βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην κορυφή. Για την ομάδα της ΠΑΦΟΥ, σκόραραν οι ΒΑΛΑΚΑΡΙ στο 21΄, ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ στο 61΄, ΝΤΑΛΙΝΙΑ στο 76΄, ΜΠΡΟΥΝΟ στο 90+4.

Εικόνα : sport-fm.com.cy

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More