Monday, September 9, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

ΠΑΦΟΣ FC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

0 comments

Παιγνίδι με τεράστιο Βαθμολογικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 5μμ στο ΓΣΠ μεταξύ της Γηπεδούχου ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ομάδας της Πάφου, Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν τη Νίκη πάση θυσία για να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή αλλά και για να σταματήσει και στα δύο στρατόπεδα η γκρίνια των οπαδών τους.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζοντας στην έδρα της και με την συμπαράσταση των οπαδών της στοχεύει μόνο στη Νίκη που θα την κρατήσει στα ψιλά της Βαθμολογίας και ασφαλώς εντός στόχων. Η παράδοση είναι με το ”μέρος” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που στο ΓΣΠ έχει να χάσει εδώ και πέραν από 5 χρόνια από 27/10/2018.
Η ΠΑΦΟΣ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες τώρα πρέπει να ανακάμψει και να αρχίσει μια νέα ανοδική πορεία που θα την κρατήσει και εντός στόχων σε διαφορετική περίπτωση εκτός του ότι θα μείνει μακριά από τον στόχο σε περίπτωση που χάσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινδυνεύσει να μείνει ίσως και εκτός πρώτης εξάδας. Αναμένεται ότι το πρόβλημα στο σκοράρισμα που ταλανίζει τούς ”Γαλάζιους” να μην παρουσιασθεί και στο εν λόγω παιγνίδι. Πάντως, το γεγονός ότι με την ΑΕΚ παρουσιάσθηκαν βελτιωμένοι από πλευράς απόδοση είναι ελπιδοφόρο. Για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας αγώνα δε θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους λόγω των μέτρων κατά της Βίας που έχουν ληφθεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην 4η θέση της Βαθμολογίας με 39 βαθμούς και η ΠΑΦΟΣ στήν 6η με 38 Εκτός αποστολής θα μείνουν οι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΠΕΛΑΖΙΟ επιστρέφει ο ΠΕΠΕ στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ.

Εικόνα : match.cy

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More