Home » ΠΑΦΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΕΙ 3η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ     

ΠΑΦΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΕΙ 3η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ     

0 comment
 
Τελευταία αγωνιστική για την Α Φάση του Πρωταθλήματος και η ομάδα της ΠΑΦΟΥ υποδέχεται στις 7μμ την Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ στο ΣΤ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ. Η τύχη των δύο ομάδων έχει κριθεί, δηλαδή που θα αγωνίζονται στη 2η Φάση του Πρωταθλήματος Η ομάδα της ΠΑΦΟΥ θα είναι στον Α Όμιλο και στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα και την Έξοδο στην Ευρώπη ενώ η Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ στον Β Όμιλο εκεί που θα δοθεί η μάχη για αποφυγή της Διαβάθμισης.
 ΟΙ ”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” της ΠΑΦΟΥ έχουν στο στόχαστρο τους τη Νίκη για να κάνουν το 3χ3 και να μείνουν σε τροχιά διάκρισης όμως και οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη Νίκη για να μείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν 39 βαθμούς και με ένα τρίποντο ”τσιμεντώνουν” την παραμονή τους και θα μπορέσουν στη συνέχεια να ρίξουν όλο το βάρος των Προσπαθειών τους για διάκριση μέσω Κυπέλλου που πλέον είναι ο στόχος της Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ως εκ τούτου δε θ έχει εύκολο έργο απόψε η ομάδα του Καρσέδο που είναι σίγουρο ότι θα έχει την συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων της που θα δώσουν εντυπωσιακό παρών στηρίζοντας την ομάδα τους για το 16ον Τρίποντο της που θα την κρατήσει ζωντανή στο στόχο της.
 Προσγειωμένοι και Σοβαροί αφού πρέπει να έχουν μάθει από τα λάθη τους είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να ελπίζουν ακόμα και στο τίτλο ενώ περιμένουν και στραβοπατήματα των προπορευομένων ομάδων για να μειώσουν και τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει.

 

Επανέρχεται στον πάγκο της ΠΑΦΟΥ ο Προπονητής της που ήταν Τιμωρημένος την Προηγούμενη αγωνιστική στό παιγνίδι με τον ΟΘΕΛΛΟ . Δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τιμωρημένο ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ενώ αμφίβολοι είναι οι ΜΠΡΟΥΝΟ και ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που προέρχονται από Τραυματισμούς

Εικόνα : protathlima.cyprustimes.com

                                                    ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More