Home » ΠΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ…

ΠΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ…

0 comment

 

 

Σημαντικότατο παιγνίδι δίνει σήμερα το βράδυ η ΠΑΦΟΣ με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον 2ο Ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου στο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Στον πρώτο αγώνα η ΠΑΦΟΣ είχε κερδίσει με 2-1 και με ασπίδα αυτό το αποτέλεσμα  απόψε πάει για να ολοκληρώσει την Προσπάθεια και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο Τελικό που αν το πετύχει θα είναι για πρώτη φορά στην Ιστορία της που θα πετύχει κάτι τέτοιο. Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ έχει ψαλιδίσει τις ελπίδες της ομάδας του ΚΑΡΣΕΔΟ για να ανέβει στο τρένο που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις και μόνη διέξοδος πλέον είναι το Κύπελλο.

 

Σίγουρα το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει μικρό Προβάδισμα στην ΠΑΦΟ όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός αλλά σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για την πρόκριση στο Τελικό .Η ΠΑΦΟΣ περνά στο τελικό με δύο αποτελέσματα με ΝΙΚΗ η ΙΣΟΠΑΛΙΑ . Ο Καρσεδο προετοίμασε την ομάδα του τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και ψυχολογικής γιατί είναι γνωστό τι κλίμα θα βρουν και δεν θα πρέπει να τους επηρεάσει ούτε η Έδρα ούτε η Κερκίδα που αναμένεται να έχει πέραν των 7000 φίλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στον αποψινό αγώνα θα πρέπει η ΠΑΦΟΣ να έχει ΠΙΣΤΗ και  ΘΕΛΗΣΗ για την Πρόκριση και ΠΑΘΟΣ για την Νίκη αλλά σημαντικό είναι  να αποφύγει τα εύκολα ΛΑΘΗ στην ΑΜΥΝΑ και να είναι πιο Αποτελεσματική στην ΕΠΙΘΕΣΗ.

 

ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΦΟΣ……ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ !!!

 

Εικόνα : kerkida.net

 

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More