Home » ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1 . ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ”ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ”

ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1 . ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ”ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ”

0 comment

 

Και πάλι δεν τα κατάφερε η ομάδα της ΠΑΦΟΥ να κάνει 2η συνεχόμενη Νίκη που ήταν και το ζητούμενο στο παιγνίδι της με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και έμεινε στο 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμιά ομάδα ικανοποιημένη αφού για τη μεν ΠΑΦΟ με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε ακόμη πιο πίσω από τις Προπορευόμενες ομάδες με κίνδυνο αν κερδίσει η ΑΝΟΡΘΩΣΗ την ΑΕΖ η ΠΑΦΟΣ να οπισθοχωρήσει στη 5η θέση όπου τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για την επιτυχία του στόχου της ενώ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπόρεσε με το αποτέλεσμα αυτό να πλησιάσει στην εξάδα. Και στο παιγνίδι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ οι”Γαλάζιοι” είχαν και πάλι ασταθή απόδοση κάτι που πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα.
Το παιγνίδι ήταν νευρικό λόγω της μεγάλης Βαθμολογικής σημασίας που είχε για τις δύο ομάδες. Καλύτερος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο Α Ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με τον ΜΑΡΚΕΣ στο 28΄.Στο Β Ημίχρονο έριξε όλες τις δυνάμεις της Η ΠΑΦΟΣ στην επίθεση όπου προσπάθησε να ισοφαρίσει και το πέτυχε στο 89΄με τον ΡΟΥΣ και ενώ το προηγούμενο λεπτό ο ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ είχε αστοχήσει σε πέναλτι.

Εικόνα : goal.philenews.com

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More