Thursday, October 3, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΕΛ 0-2 : ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΚΥΠΕΛΛΟ

ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΕΛ 0-2 : ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΚΥΠΕΛΛΟ

0 comments

 

Δεν τα κατάφερε ούτε στην 4η φετινή αναμέτρηση της με το ΑΠΟΕΛ η ομάδα της ΠΑΦΟΥ να έχει βαθμολογικό κέρδος αφού δέχθηκε ισάριθμες ήττες από τους ”Γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Σε 8 λεπτά έγιναν όλα στο παιγνίδι μεταξύ της ομάδας της ΠΑΦΟΥ και του ΑΠΟΕΛ όπου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δύο γκολ της Νίκης τους το πρώτο μάλιστα με πέναλτι μετά από παρέμβαση, του VAR. Mετά και από το αποτέλεσμα αυτό η ΠΑΦΟΣ έμεινε στην 5η θέση και στους 56 βαθμούς 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος ψαλιδίζοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω Πρωταθλήματος.
Ποιοτικά το παιγνίδι δεν διεκδικεί Δάφνες ήταν μέτριο με πολύ λίγες φάσεις και ελάχιστες ευκαιρίες ιδίως στο Α Ημίχρονο. Στην επανάληψη φάνηκε ότι οι Γηπεδούχοι θα ήταν πιο αποφασιστικοί αλλά και διεκδικητικοί όμως το πέναλτι μέσω…. VAR άλλαξε τα δεδομένα αφού ενώ όλα κυλούσαν θετικά για αυτούς που δυσκολευόταν όμως στη τελική προσπάθεια ήρθε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1 και πολύ γρήγορα το 0-2 και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της ΠΑΦΟΥ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΣΕΔΟ άφησε υπονοούμενα για την Διαιτησία λέγοντας:
” Κάποιες αποφάσεις του έπαιξαν ρόλο και δεν μας βοήθησαν Δεν είναι τόσο το πέναλτι όσο κάποιες κάρτες που δεν βγήκαν και κάποιες άλλες που βγήκαν πολύ εύκολα”
Τώρα πλέον οι προσπάθειες όλων στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ στρέφονται στη ρεβάνς του αγώνα τους με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ την Τετάρτη στο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ όπου η Πρόκριση στο Τελικό του Κυπέλλου είναι .. MUST αφού εν ενάντια περίπτωση η χρονιά θα είναι Αποτυχημένη…

Πηγή : sportime.sigmalive.com

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise