Friday, September 20, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

0 comments
 
Νέα δοκιμασία περιμένει την ομάδα της ΠΑΦΟΥ την ερχόμενη Κυριακή 21/4 αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα (5μμ) στο ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ με αντίπαλο την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με τα πολλά Προβλήματα Τα Πανηγύρια και οι χαρές  για την Πρόκριση στο Τελικό τέλειωσαν και η Προσοχή αλλά και η όλη προσπάθεια της ομάδας πλέον στρέφεται στα εναπομείναντα 3 παιγνίδια μέχρι τέλους της αγωνιστικής Περιόδου. Για το Κύπελλο ξανά θα ασχοληθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Κανένα παιγνίδι δεν είναι αδιάφορο για την ΠΑΦΟ πόσο μάλλον το Κυριακάτικο εντός έδρας με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ που βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι της Βαθμολογίας με 52 βαθμούς και χωρίς σημαντικούς πλέον στόχους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθει στην ΠΑΦΟ με .. ”Λευκή Σημαία”. Οι ”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” με πολύ καλή ψυχολογία και Αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένοι και σοβαροί θα συνεχίσουν στο Πρωτάθλημα για να διεκδικήσουν όσο το δυνατό περισσότερους Βαθμούς μπορούν στα υπόλοιπα παιγνίδια αφού οι Μαθηματικές πιθανότητες για Ευρώπη υπάρχουν μέσω Πρωταθλήματος. Γιατί μέσω Κυπέλλου τίποτα δεν είναι σίγουρο για την ώρα.

 

Αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή στο εν λόγω παιγνίδι που οι φίλοι της ομάδας ;αλλά και γενικά οι ΠΑΦΙΤΕΣ θα βρεθούν στις κερκίδες του ΣΤ ΚΥΡΙΑΙΔΗΣ για να χειροκροτήσουν τους Ποδοσφαιριστές και την Τεχνική Ηγεσία για την Επιτυχία τους να πάρουν την ομάδα για πρώτη φορά στην Ιστορία της στο Τελικό του Κυπέλλου

 

Αναμένεται ότι ο ΚΑΡΣΕΔΟ θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες και θα χρησιμοποιήσει άλλους που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα για να μπορέσει να έχει και σφαιρική εικόνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.
Εικόνα : protathlima.cyprustimes.com

 

                                                                                          ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More