Friday, October 25, 2024
Home » Παραλίγο τραγωδία στη Ξάνθη: Ανήλικος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ επιχειρούσε να κλέψει μετασχηματιστή

Παραλίγο τραγωδία στη Ξάνθη: Ανήλικος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ επιχειρούσε να κλέψει μετασχηματιστή

0 comments

Ανήλικος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ επιχειρούσε να κλέψει μετασχηματιστή – Αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του – Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Ένας ανήλικος χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ προσπαθούσε να κλέψει μετασχηματιστή από υποσταθμό της ΔΕΗ, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως αναφέρει το thestival, ο ανήλικος τα ξημερώματα της Τετάρτης προσπάθησε, μαζί με δύο ακόμα άτομα τα οποία αναζητούνται, να αφαιρέσουν τον μετασχηματιστή. Λόγω όμως του τραυματισμού του ανηλίκου, δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, αφού έχει συλληφθεί για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More