Tuesday, October 22, 2024
Home » Παραλήρημα παρουσιάστριας στην Τουρκία: Να καεί στην κόλαση ο Γκιουλέν (video)

Παραλήρημα παρουσιάστριας στην Τουρκία: Να καεί στην κόλαση ο Γκιουλέν (video)

0 comments

Έχασε την ψυχραιμία της στον τηλεοπτικό αέρα – «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μεταδίδω την είδηση του θανάτου του ηγέτη της οργάνωσης FETO»

Εμπρηστικό τόνο υιοθέτησε παρουσιάστρια στην Τουρκία ενώσχολίαζε την είδηση θανάτου του Φετουλάχ Γκιουλέν. Μακριά από κάθε ψύχραιμη προσέγγιση της επικαιρότητας μετέδωσε το εξής για τον Γιουλέν στο κανάλι TV100:«Να καεί στην κόλαση».

Advertisement

Μάλιστα δεν δίστασε να εκστομίσει το εξής στον τηλεοπτικό αέρα: «Δεν με ενδιαφέρουν οι αρχές της δημοσιογραφίας».

Cansu Canan:

“Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ‘Ateşi bol olsun’ denilir. Yayın ilkelerini hiç dikkate alamayacağım… FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğü haberini paylaşmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum.” pic.twitter.com/g1LtT9FuhD

— Onedio (@onediocom) October 21, 2024

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είπε:«Μετά από τον θάνατο ενός τέτοιου τρομοκράτη, που προκάλεσε τόση ζημιά στη χώρα του το μόνο που μπορώ να πω είναι να καεί στην κόλαση. Δεν με ενδιαφέρουν οι αρχές της δημοσιογραφίας. Κάθε προδότης πρέπει να πεθάνει έτσι μακριά από την πατρίδα του. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που μεταδίδω την είδηση του θανάτου του ηγέτη της οργάνωσης FETO».

Ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ ιεροκήρυκας, ο οποίος δημιούργησε ένα ισχυρό ισλαμικό κίνημα στην Τουρκία και τα τελευταία χρόνια της ζωής του σημαδεύτηκαν από κατηγορίες ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του Τούρκου προέδρου το 2016, πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More