Friday, September 20, 2024
Home » Παράδειγμα δύναμης και θέλησης η Καρολίνα Πελενδρίτου, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Παράδειγμα δύναμης και θέλησης η Καρολίνα Πελενδρίτου, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού

0 comments

Παράδειγμα δύναμης και θέλησης η Καρολίνα Πελενδρίτου, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού – Τιμήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραολυμπιονίκης του Παρισιού

Η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι ένα παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αφοσίωσης που κάνει περήφανη την πόλη που γεννήθηκε, ανέφερε ο ΔήμαρχοςΛεμεσού, ΓιάννηςΑρμεύτης, υποδεχόμενος την αργυρή και χάλκινη παραολυμπιονίκη του Παρισιού 2024.

Advertisement

Καλωσορίζοντας την Καρολίνα Πελενδρίτου στο δημοτικόμέγαρο, ο κ.Αρμεύτης είπε πως ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του και την περηφάνια του που μια τόσο σπουδαία αθλήτρια και άνθρωπος είναι Λεμεσιανή και σημείωσε ότι σε επόμενη του συνεδρία, το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την απόδοση τιμών προς το πρόσωπο της.

Ανέφερε ακόμη ότι η Καρολίνα Πελενδρίτου μας έχει διδάξει ότι τα εμπόδια δεν είναι εκεί για να μας σταματούν αλλά για να μας κάνουν πιο δυνατούς. «Και κάθε φορά που αγωνίζεται, νιώθουμε περήφανοι για τα ιδανικά που εκπροσωπεί, το θάρρος, την πίστη στις δυνάμεις μας, το πείσμα για το καλύτερο», συμπλήρωσε.

Λέγοντας πως αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε κάθε τομέα της ζωής, ο Γιάννης Αρμεύτης ευχήθηκε στην Καρολίνα Πελενδρίτου να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της με το ίδιο πάθος και αφοσίωση, διαβεβαιώνοντας ότι «η Λεμεσός θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζει».

Η παραολυμπιονίκης μας παρέλαβε από το Δήμαρχο Λεμεσού τιμητική πλακέτα με δάφνινο στεφάνι, ενώ στην αντιφώνηση της ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν για να την υποδεχθούν στην πόλη της, όπως είπε, «στη Λεμεσό, την πόλη που γεννήθηκαν, την πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα».

Εκφράζοντας τη χαρά και ευτυχία για τα οκτώ παραολυμπιακά μετάλλια που κατέκτησε για την Κύπρο στην αθλητική της πορεία , η Καρολίνα Πελενδρίτου είπε πως «χρειάζεται τεράστια υπομονή, επιμονή, αφοσίωση, προσπάθεια για να μπορείς να ξεπερνάς ό,τι εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σου».

« Και η αλήθεια είναι πως η ζωή μου ήταν γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες, όμως τελικά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή είναι η ζωή και ότι αυτός που προχωρά μπροστά και πετυχαίνει είναι αυτός που δεν σταματά να πολεμάει, να προσπαθεί, να μην παραιτείται», ανέφερε και πρόσθεσε πως «τελικά έμαθα, μέσα από αυτή την πορεία είναι πως, ό,τι και να πετύχουμε σήμερα, την επόμενη μέρα η μάχη ξεκινά κάθε μέρα από την αρχή».

Τέλος διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται είτε εντός είτε εκτός αθλητικού στίβου, «για να επιστρέψω πίσω στην κοινωνία της Κύπρου και της πόλης μου όλα αυτά που κέρδισα, μέσα από τα βιώματα μου, τους αγώνες μου, τα μετάλλια μου, τις εμπειρίες μου και όλους τους αγώνες που έδωσα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More