Home » ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

0 comment

 

Ενα δύσκολο παιγνίδι σε μιά μέχρι την περασμένη Κυριακή εδρα που καμμιά ομάδα δεν μπόρεσε να φύγη Αλώβητη η ομάδα της ΠΑΦΟΥ πήρε μεγάλη και Δίκαιη κατά γενική ομολογία ΝΙΚη που την διατηρή στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα Μιλώντας γιά αυτή την Νίκη στήν εκπομπη του FAROS TV AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ”LIVE” ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας έκανε ιδιαίτερη μνεία στόν κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι…

” Ούτε η μέρα ούτε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα στάθηκαν εμπόδιο για τους φίλους της ομάδας που ήταν πάλι πλάι της και θα ήταν πολύ περισσότεροι άν δεν προηγούντο τα περσινά επεισόδεια που τους έκαναν δυστακτικούς ως προς την Προσέλευση τους στο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ και πρ’οσθεσε..” Παίκτες και Προπονητής εέχουν πει ότι η ομάδαγια να πηγαίνη τόσο καλά ένα τεράστιο μερίδιο ανήκη στόν κόσμο μας και τους πιστώνουμε με ένα τεραστιο κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΗΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ;

Από πλευράς Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ήταν ΑΨΟΓΗ η φιλοξενία και δέν έχουμε κανένα παράπονο. Τώρα αυτά που έγιναν έξω από το Γήπεδο είναι καταδικαστέα Αν δεν υπήρχαν τα περσινά επεισόδια θα είχαμε περισσότρους φίλους της ομάδας στο παιγνίδι αλλά κάπιοι φοβήθηκαν επανάληψη των περσινών επεισοδίων.
Δέν θα κάνουμε καταγγελία αυτό είναι κάτι που θα κάνη η Αστυνομία που ήταν εκεί.

ΥΠΑΡΧΗ ΠΛΑΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ;

Μεταγραφή θα γίνη αν βρεθεί ετοιμοπόλεμος παίκτης με ώρες αγωνιστικής παρουσίας πρωταρχική ανάγκη είναι επιθετικός. Σίγουρες Μεταγραφές είναι οι ΚΑΝΕ και ΜΕΛΟΥΣΟ που θια είναι ετοιμοπόλεμοι στή διάθεση του Προπονητή στο παιγνίδι με τον ΑΡΗ στίς 3 του Γενάρη το 2024. Θά είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές μας του Γενάρη.

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More