Thursday, October 3, 2024
Home » Πέντε boilers κλάπηκαν από δύο πολυκατοικίες – Εντόπισε τον δράστη ο ιδιοκτήτης αλλά του ξέφυγε

Πέντε boilers κλάπηκαν από δύο πολυκατοικίες – Εντόπισε τον δράστη ο ιδιοκτήτης αλλά του ξέφυγε

0 comments

Πέντε boilers κλάπηκαν από δύο πολυκατοικίες – Εντόπισε τον δράστη ο ιδιοκτήτης αλλά του ξέφυγε

Πέντε boilers συνολικής αξίας 3 χιλ. ευρώ και χαλκοσωλήνες των εγκαταστάσεων των boilers, αξίας 500 χιλ. ευρώ, κλάπηκαν από τις οροφές δύο πολυκατοικιών 39χρονου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 14:30, δέχθηκε παράπονο από ενοικιάστρια του, ότι το διαμέρισμά της δεν υδροδοτείτο. Αφού προέβη σε έλεγχο, αντιλήφθηκε αρχικά ότι τόσο το διαμέρισμά της, όσο και το διαμέρισμα του ιδίου, δεν υδροδοτούντο ένεκα του γεγονότος ότι ήταν κλειστά τα ρουπινέτα παροχή νερού. Ακολούθως, έγινε αντιληπτό ότι ένα εκ των ντεπόζιτων νερού έπεσε στο έδαφος στη δυτική πλευρά του κτιρίου.

Με την πάροδο μερικών λεπτών, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι το ντεπόζιτο νερού που είχε πέσει στο έδαφος, έλειπε από τη θέση του και κατάλαβε ότι τα προηγούμενα συμβάντα αφορούσαν κλοπή.

Αμέσως κατέβηκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου εντόπισε όχημα να αναχωρεί από το μέρος με τον οδηγό του οχήματος στη θέα του 39χρονου να αναπτύσσει ταχύτητα. Στη συνέχεια, ο 39χρονος αναζήτησε το όχημα στην περιοχή και αφού το εντόπισε, ο οδηγός του το εγκατέλειψε σε ανοικτό χώρο και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, αναγνωρίστηκε ο δράστης εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise