Monday, September 9, 2024
Home » Πέγεια: Έργα εξωραισμού απ’ άκρη σ΄άκρη

Πέγεια: Έργα εξωραισμού απ’ άκρη σ΄άκρη

0 comments

Πέγεια: Έργα εξωραισμού απ’ άκρη σ΄άκρη

Η προσπάθεια για ακόμη ελκυστικότερη πόλη, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την δημοτική αρχή Πέγειας.

Στον Δήμο της δυτικής περιοχής της επαρχίας, που με το νέο χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μετατραπεί πλέον σε Δήμο Ακάμα, τα έργα ανάπτυξης, εξωριασμού και βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, συνεχίζονται αδιάκοπα σε κάθε γωνιά του.

Σε εξέλιξη είναι τις μέρες αυτές τα έργα που εκτελούνται στα δυτικά όρια, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και της εισόδου προς τον Ακάμα, όπου παράλληλα με τα έργα οδοποιίας διεξάγονται και εργασίες εξωραισμού των δημοσίων χώρων με την τοποθέτηση της ειδικής χαρακτηριστικής πέτρας της περιοχής στα περιτοιχίσματα οικιών και δημοσίων χώρων.

Παράλληλα με τα έργα εξωραισμού στην περιοχή του λιμενίσκου του Αγίου Γεωργίου, σε πλήρη εξέλιξη είναι άλλα μεγάλα έργα υποδομής στα ανατολικά όρια της Πέγειας, όπως η δημιουργία του μεγαλύτερου πεζόδρομου της Κύπρου που θα φθάνει μέχρι την Κισσόνεργα και τα εγκαίνια της πρώτης φάσης του οποίου τέλεσε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή έχουν ολοκληρωθεί τις μέρες αυτές, όπως είναι η ανακατασκευή και ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων και η κεντρική λεωφόρος Μιχαλάκη Κυπριανού στον κεντρικό ιστό της Πέγειας.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More