Monday, September 9, 2024
Home » Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς βράβευσε την Δρ. Ταμαμουνά για έργο στη μάχη κατά καρκίνου

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς βράβευσε την Δρ. Ταμαμουνά για έργο στη μάχη κατά καρκίνου

0 comments

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς βράβευσε την Δρ. Ταμαμουνά για έργο στη μάχη κατά καρκίνου

Τιμητική εκδήλωση και βράβευση της ερευνήτριας Δρ. Βασιλείας Ταμαμουνά, ως ένδειξη αναγνώρισης για το επιστημονικό της έργο και τη συμβολή της στην εξεύρεση νέων θεραπειών κατά του καρκίνου, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, οΔήμαρχο Γιώτης Παπαχριστοφής συνεχάρη την τιμώμενη για το «αξιόλογο ερευνητικό της έργο, σημειώνοντας παράλληλα τα αισθήματα υπερηφάνειας των δημοτών για τα επιτεύγματά της, τα οποία τιμούν την περιοχή της, από την οποία κατάγεται».

Advertisement

Ακολούθησε διάλεξη από τον Δρ. Χρυσούλα Πιτσούλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, σχετικά με τα ευρήματα της διδακτορικής διατριβής της τιμώμενης.

Στη συνέχεια η Δρ. Βασιλεία Ταμαμουνά παρουσίασε το ερευνητικό της έργο και την πρωτοποριακή μέθοδο CRISP – CAS 9, η οποία για πρώτη φορά εφαρμόζεται από την ίδια στην Κύπρο και «ανοίγει νέους ορίζοντες στο ερευνητικό της έργο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More