Home » ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  .. Α ΚΑΙ Β ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  .. Α ΚΑΙ Β ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ

0 comment
Χωρίς αγώνες Πρωταθλήματος οι Κατηγορίες Α και Β αυτό το Σαββατοκυρίακο λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας Ομάδας. Τα Πρωταθλήματα αυτά θα επαναρχίσουν την επόμενη εβδομάδα με τους αγώνες της 12ης Αγωνιστικής και θα Διεξαχθούν το Τριήμερο 25-26-και 27/11.
Για το Πρωτάθλημα Γ Κατηγορίας θα Διεξαχθούν αυτό το Σάββατο κανονικά οι αγώνες της 8ης Αγωνιστικής …

 

             ΧΑΛΚΑΝΩΡΑΣ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC
 
Στο γήπεδο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΑΤΣΟΣ η ομάδα της Γεροσκήπου θα έχει δύσκολο έργο τπ Σάββατο απέναντι στον έμπειρο και Σκληροτράχηλο  ΧΑΛΚΑΝΩΡΑ που φέτος έχει βάλει ψιλά τον πήχη και βρίσκεται μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και δύο από την ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ οπότε κάλλιστα το εν λόγω παιγνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί και ως Ντέρπυ των υψηλά κατοικούντων.
Η ομάδα της Γεροσκήπου μετά τις απώλειες από την εντός έδρας λευκή ( 0-0 ) ισοπαλία με αντίπαλο τν Α.Ε.Πολεμιδιών έχασε την κορυφή της Βαθμολογίας και βρέθηκε στην 2η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Πρωτοπόρο ΟΡΜΗΔΕΙΑ θα κυνηγήσει τους Βαθμούς της Νίκης που θα την αφήσουν στα ψιλά της Βαθμολογίας.
 Παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και σημασία αφού θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με Πρωταγωνιστικούς στόχους που η Νίκη όποια ομάδα την πετύχει θα βλέπει η άλλη (ο ηττημένος) την πλάτη της στο Βαθμολογικό Πίνακα.

 

                                                                                                                 ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More