Monday, September 16, 2024
Home » Οικογενειακή σφαγή στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά μου, ελάτε» είπε ο 17χρονος στις Αρχές

Οικογενειακή σφαγή στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά μου, ελάτε» είπε ο 17χρονος στις Αρχές

0 comments

Mια φαινομενικά ήρεμη και ευκατάστατη οικογένεια στο Μιλάνο βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι – Ο μόνος επιζών της οικογένειας είναι ο 17χρονος γιος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών

Ένα αινιγματικό τριπλό έγκλημα συγκλονίζει την μικρή πόλη του Πάντερνο Ντούγκνανο, στην επαρχία του Μιλάνου, όπου μια φαινομενικά ήρεμη και ευκατάστατη οικογένεια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Τα θύματα είναι ο πατέρας, Φάμπιο Κ., 51 ετών, η σύζυγός του, Ντανιέλα Α., 49 ετών, και ο 12χρονος γιος τους, Λορέντζο. Ο μόνος επιζών της οικογένειας είναι ο 17χρονος γιος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Advertisement

Η τραγωδία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, γύρω στη 1 π.μ., μέσα στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της πόλης. Σύμφωνα με τις αρχικές μαρτυρίες του 17χρονου, ξύπνησε από τις κραυγές της μητέρας και του αδερφού του, που δεχόντουσαν επίθεση από τον πατέρα του. Όπως μεταδίδει το Ansa, όταν μπήκε στο δωμάτιο του μικρότερου αδερφού του, ήρθε αντιμέτωπος με μια σκηνή φρίκης: ο πατέρας του καθόταν σε μια καρέκλα με ένα μαχαίρι δίπλα του, ενώ τα σώματα της μητέρας του και του αδερφού του κείτονταν άψυχα. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι άρπαξε το μαχαίρι και σε μια στιγμή απόγνωσης σκότωσε τον πατέρα του, προτού καλέσει αμέσως την αστυνομία, λέγοντας: «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε».

Οι ιταλικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες του εγκλήματος. Ο 17χρονος υποβλήθηκε σε ενδελεχή ανάκριση από τους ανακριτές, οι οποίοι προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την εκδοχή του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτήματα και ασάφειες γύρω από τα γεγονότα. Οι αρχές σημειώνουν ότι ο νεαρός δεν φέρει σημάδια πάλης, κάτι που δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με το αν υπήρξε πραγματικά σύγκρουση με τον πατέρα του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του διαμερίσματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποιες ανακολουθίες που καθιστούν την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη.

Triplice omicidio a Paderno Dugnano (Milano): accoltellati padre, madre e figlio di 12 anni | L’altro figlio sopravvissuto: “Li ha uccisi papà” #padernodugnano#omicidio#settembrehttps://t.co/xTgTzqdzSr

— Tgcom24 (@MediasetTgcom24) September 1, 2024

Στο Sky TG24, oι γείτονες περιέγραψαν την οικογένεια ως ήσυχη, χωρίς να έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ενώ το σπίτι τους, μια ευρύχωρη μονοκατοικία στην οδό Άντζιο, δεν παρουσίαζε σημάδια παραβίασης ή εισβολής, σύμφωνα με τις Αρχές. Κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε θορύβους ή κάτι ύποπτο τη νύχτα του εγκλήματος, γεγονός που περιπλέκει περαιτέρω την υπόθεση.
Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, η κοινότητα του Πάντερνο Ντούγκνανο παραμένει σοκαρισμένη και προσπαθεί να κατανοήσει τι οδήγησε σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Οι εισαγγελίες της Μόντσα και του Μιλάνου εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ενώ οι ανακριτές εστιάζουν στην εκδοχή του 17χρονου, προσπαθώντας να ανακαλύψουν πιθανά κίνητρα πίσω από αυτό το φρικτό έγκλημα.

Μία γυναίκα, γειτόνισσα της οικογένειας, εξέφρασε την ελπίδα της λέγοντας: «Ελπίζουμε να ήταν ο γιος που υπερασπίστηκε τη μητέρα του, αυτό είναι το καλύτερο σενάριο μέσα στην τραγωδία».

Πηγή: enikos.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More