Home » ΟΕΛΜΕΚ: Απαγόρευση κινητών στα σχολεία ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

ΟΕΛΜΕΚ: Απαγόρευση κινητών στα σχολεία ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

0 comment

ΟΕΛΜΕΚ: Απαγόρευση κινητών στα σχολεία ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Την απαγόρευση όχι μόνο της χρήσης αλλά και της μεταφοράς των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, ζήτησε επίσημα η ΟΕΛΜΕΚ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν σήμερα για διάφορα θέματα Εκπαίδευσης.

Η θέση της ΟΕΛΜΕΚ για απαγόρευση της μεταφοράς των κινητών στα σχολεία μεταφέρθηκε στον Πρόεδρο, σε μια προσπάθεια να υιοθετηθεί και να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.

Όπως ανέφερε στο philenews ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα σχολεία με τη μεταφορά κινητών τηλεφώνων καθώς μαθητές τα χρησιμοποιούν αλόγιστα, ηχογραφώντας και βιντεογραφώντας καθηγητές και μαθητές.

Αν και δεν έχει αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο τι θα γίνει σχετικά με αυτό το αίτημα της ΟΕΛΜΕΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μπορεί να υιοθετηθεί η πρόταση ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων χωρών που τα έχουν απαγορεύσει, ενώ μεγαλύτερος πονοκέφαλος φαίνεται να επικρατεί με το τι θα γίνει και πώς στην περίπτωση των Λυκείων, όπου φοιτούν μεγαλύτεροι ηλικιακά μαθητές.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More