Home » Οδηγός θετικός σε νάρκοτεστ συγκρούστηκε με άλλο όχημα – Πέντε τραυματίες

Οδηγός θετικός σε νάρκοτεστ συγκρούστηκε με άλλο όχημα – Πέντε τραυματίες

0 comment

Οδηγός θετικός σε νάρκοτεστ συγκρούστηκε με άλλο όχημα – Πέντε τραυματίες

Πέντε άτομα τραυματίσθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε τροχαίο στη Γεροσκήπου. Το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα, που με τη σειρά του προσέκρουσε σε τρίτο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος στην παραλιακή λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε εκτός δρόμου και στην προσπάθεια του οδηγού να το επαναφέρει στο οδόστρωμα, αυτός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε εκτός δρόμου στην αντίθετη πλευρά αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Το σταθμευμένο όχημα προσέκρουσε σε δεύτερο σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα νεαρά πρόσωπα ηλικίας 19 ετών, που βρίσκονταν ανάμεσα στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τόσο ο οδηγός όσο και οι τέσσερις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό δεν έφεραν οποιαδήποτε σοβαρή κάκωση όμως κρατήθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στον οδηγό του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη εντός του επιτρεπόμενου ορίου και συγκεκριμένα 16mg, αλλά εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Οι εξετάσεις για τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More