Friday, September 20, 2024
Home » Οδηγοί προσοχή! Επηρεάζει δρόμους η κακοκαιρία – Δείτε τα σημεία

Οδηγοί προσοχή! Επηρεάζει δρόμους η κακοκαιρία – Δείτε τα σημεία

0 comments

Οδηγοί προσοχή! Επηρεάζει δρόμους η κακοκαιρία – Δείτε τα σημεία

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται αυτή την ώρα το μεσημέρι της Τρίτης σε διάφορες περιοχές στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, επηρεάζουν την κυκλοφορία, αφού καθιστούν ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων και την ορατότητα περιορισμένη.

Επηρεάζεται ειδικότερα η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στην ευρύτερη περιοχή της συμβολής με τον αυτοκινητόδρομοΛευκωσίας-Λεμεσού, στις περιοχέςΤσερίου, Πέρα Χωρίου Νήσου, Αλάμπρας, Λυμπιών και Κόρνου, καθώς και ο αυτοκινητόδρομοςστην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου λόγω έντονων βροχοπτώσεων, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More