Home » ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ….. ΠΕΓΕΙΑ 2014 -ΑΚΡΙΤΑΣ- ΕΝΑΔ

ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ….. ΠΕΓΕΙΑ 2014 -ΑΚΡΙΤΑΣ- ΕΝΑΔ

0 comment
 
Μετά την Διακοπή λόγω των υποχρεόσεων της Εθνικής μας ομάδας τα Πρωταθλήματα Α ηαι Β Κατηγορίας επαναρχίζουν αυτό το Σαββατοκυρίακο με  τους αγωνες :

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 ΩΡΑ 2.30 ΜΜ

 

  ΑΚΡΙΤΑΣ – ΠΑΕΕΚ
Άλλη μια ευκαιρία να κάνη την πρώτη του φετεινή Νίκη μέσα στην έδρα του το Κοινοτικό Χλώρακας και μπροστά στο κόσμο του έχει το Σάββατο ο ΑΚΡΙΤΑΣ με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ που μέχρι τώρα δεν έχει δείξη και πολλά πράγματα στα παιγνίδια που έδωσε. Ούτε βέβαια και ο ΑΚΡΙΤΑΣ που βρίσκεται 3 Σκαλοπάτια  και 2 Βαθμούς πιό πάνω απ αυτή στη Βαθμολογία .Οί ”ΠΡΑΣΙΝΟΙ” της Χλώρακας στοχεύουν στη Νίκη και μόνο που θα τους βοηθήση για μιά καλύτερη πορεία αλλά και ψυχολογία στη συνέχεια.

 

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΠΕΓΕΙΑ 2014
Πολύ δύσκολη έξοδο θα κάνη το Σάββατο η ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ όπου εκτός έδρας θα αναμετρηθή με την Φιλόδοξη  και έμπειρη Ε.Ν.Π που στοχεύη επάνοδο στα Μεγάλα Σαλόνια. Ομως η ΠΕΓΕΙΑ με μόνο ένα βαθμό πίσω από τους Γηπεδούχους γνωρίζη καλά και υπολογίζει σε αυτό πως μιά Νίκη στο Παραλίμνι θα την  ανεβάση στα ψιλά και θα την βάλη στό Γκρούπ των Υψιλά Κατοικούντων ανοίγοντας καλύτερες Προοπτικές γιά την συνέχεια.

 

ΕΝΑΔ – ΑΣΙΛ
 
Δέν υπάρχουν  Περιθώρια για οποιανδήποτε απώλεια σε ένα παιγνίδι εντός έδρας όπως το Σαββατιάτικο με ένα αντίπαλο όπως τον ΑΣΙΛ που προσφέρεται για την ΕΝΑΔ  να κάνη την 2η Φετεινή της Νίκη που θα της δώση την Δυνατότητα να ξεκολλήση από τον Βυθό της Βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα η ΕΝΑΔ. Η ομάδα της Π. Χρυσοχούς παρά το γεγονός ότι διαθέτη ένα Αξιόμαχο σύνολο δέν μπόρεσε μέχρι τώρα να  έχει την Βαθμοσυλλογή που έπρεπε να εχει.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 ΩΡΑ 2.30 ΜΜ
 
ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Εντός έδρας αυτή την Αγωνιστική θα αγωνισθεί η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ που θέλη να επανέλθη στίς Νίκες μετά από 2 συνεχόμενες Ισοπαλίες που την κατέβασαν από το Κεφαλόσκαλο στό 2ον Σκαλοπάτη της ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑΣ μένοντας πίσω από την κορυφή 3 Βαθμούς. Σίγουρα ο ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών δέν είναι εύκολος αντίπαλος βρίσκεται στο  Γκρούπ των ομάδων που στοχεύουν και Διεκδικούν Ανοδο όπως και η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ που έχει 17 Βαθμούς ενώ ο ΕΘΝΙΚΟΣ εχει 14.

 

                                               ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise