Thursday, October 24, 2024
Home » Μυθική ατάκα στον «Εκατομμυριούχο» από παίκτη με γραφείο τελετών: «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό να είμαι έτοιμος» (video)

Μυθική ατάκα στον «Εκατομμυριούχο» από παίκτη με γραφείο τελετών: «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό να είμαι έτοιμος» (video)

0 comments

Παίκτης που έχει γραφείο τελετών πήγε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το τρολάρισμα πήγε σύννεφο.

Μυθικές ατάκες ακούστηκαν στον«Εκατομμυριούχο» το βράδυ της Τετάρτης (23/10) όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Δημήτρη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών.

Advertisement

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Ελλάδος αρχικά του πρότεινε ορισμένα ονόματα για την επιχείρησή του, ενώ στη συνέχεια δεν σταμάτησε στιγμή τα πειράγματα.

Ο παίκτης αντιμετώπισε με χιούμορ το τρολάρισμα και ακολούθησε μεταξύ τους ένας επικός διάλογος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει ακόμα, αλλά αυτό το μαύρο σακάκι με το άσπρο πουκάμισο με έχει αγχώσει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Δημήτρης του απάντησε χαμογελαστός:«Είναι της δουλειάς». Βέβαια, ο τελευταίος δεν σταμάτησε εκεί καθώς πρότεινε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να τον πάει μία βόλτα με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

«Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος. Τριθέσιο. Ξέρεις κάτι; Να σε πάω βόλτα. Άλλοι πληρώνουν να μπούνε εκεί μέσα. Θα σε πάω δωρεάν. Συνοδηγός!», συνέχισε.

Όταν ο Δημήτρης αποφάσισε να σταματήσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και ανέφερε με γέλιο ότι θα τον θυμούνται για πάντα.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More