Thursday, July 11, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΦΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΦΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

0 comment

ΠΕΓΕΙΑ 2014

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα της με τον ΑΧΥΡΩΝΑ/ΟΝΗΣΙΛΛΟ η ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ πέτυχε γκολ στο 90+3, πήρε χρυσό Τρίποντο και τερμάτισε στην 6η θέση με 27 βαθμούς, με το τέλος της Α Φάσης έχοντας μόνο 2 βαθμούς λιγότερους από την ΟΜΟΝΟΙΑ Αρ. που είναι στην 3η και Προνομιούχο θέση. Άρα μπορεί να Ελπίζει και να Διεκδικήσει το Όνειρο της ΑΝΟΔΟΥ.

ΕΝΑΔ

Στο ντέρμπι των Ουραγών εκτός έδρας με τον ΕΡΜΗ η ομάδα της ΕΝΑΔ έκανε την 3η φετινή της Νίκη με 3-1, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και ελπίζει με τον ΚΩΣΤΑ Σ. στο τιμόνι της Τεχνικής ηγεσίας της θα τα καταφέρει να αποφύγει τους κινδύνους και τις ανησυχίες για περιπέτειες και υποβιβασμό. Πάντως για την ώρα εξακολουθεί να είναι Προτελευταία και στην επικίνδυνη ζώνη.

ΑΚΡΙΤΑΣ

Η κατηφόρα του ΑΚΡΙΤΑ δεν έχει σταματημό. Μέσα στην έδρα της, η ομάδα της Χλώρακας έχασε με 2-1 από την Αγιά ΝΑΠΑ που μπήκε στο πρώτο Γκρουπ, ενώ ο ΑΚΡΙΤΑΣ κατέβηκε ακόμη πιο κάτω από ό,τι ήταν και βρέθηκε στην Προτελευταία θέση και στην καυτή ζώνη, έχοντας μόνο 12 βαθμούς, με φυσικό επακόλουθο τις Ανησυχίες και τους Προβληματισμούς να μεγαλώνουν.

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Τη 6η φετινή της ήττα και μάλιστα εντός έδρας δέχθηκε η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας με 2-0. Έτσι το τέλος της Α Φάσης, που άλλα λογάριαζαν οι “Κυανέρυθροι” της Γεροσκήπου, τους βρήκε εκτός στόχου διεκδίκησης Προνομιούχου θέσης στο Β Γκρουπ και τη 10η θέση με 19 βαθμούς. Τώρα πλέον, με τις Διοικητικές αλλαγές και την αλλαγή της Τεχνικής ηγεσίας, όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα θα πάρει μια ανοδική πορεία.

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More