Sunday, September 8, 2024

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

0 comments
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9  ΩΡΑ 7ΜΜ
  Ε.Ν.Π – ΠΕΓΕΙΑ 2014
 
Στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας η ΠΕΓΕΙΑ 2014 θα αγωνισθεί σήμερα το βράδυ εκτός έδρας με την εκ των Πρωτοπόρων ομάδων την Ε.Ν.Π που είναι 2η με 40 βαθμούς ενώ η ΠΕΓΕΙΑ 6η με 31 βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Κοκκονή χωρίς άγχος θα έχει σαν πρώτο στόχο όχι ήττα και από εκεί και πέρα ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο, Στην ΠΕΓΕΙΑ άρχισαν από τώρα να σκέφτονται τη νέα χρονιά πως θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι και πανέτοιμοι για κάτι καλύτερο από φέτος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2 ΩΡΑ 3ΜΜ
 
ΑΧΥΡΩΝΑΣ/ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ
 
Τα περιθώρια όσο πάνε και στενεύουν για τον ΑΚΡΙΤΑ που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ανασάνει βαθμολογικά. Εκτός έδρας αύριο με τον ΑΧΥΡΩΝΑ/ΟΝΗΣΙΛΛΟ θα πρέπει να πολεμήσει για βαθμοσυλλογή που θα του δώσει ανάσες.Ο ΑΚΡΙΤΑΣ είναι με 19 βαθμούς στη 5η θέση και δε νοιώθει καμία ασφάλεια αφού κινδυνεύει άμεσα με Υποβιβασμό Από την άλλη μεριά ο αντίπαλός του είναι με 24 βαθμούς στη 3η θέση όμως ακόμα δεν εξασφαλίσθηκε για αυτό το παλεύει.

 

ΕΡΜΗΣ – ΕΝΑΔ
 
Ντέρμπι ουράς η Βυθού μπορεί να χαρακτηρισθεί ο αγώνας μεταξύ του Γηπεδούχου και Ουραγού της Βαθμολογίας ΕΡΜΗ με 11 βαθμούς  και της φιλοξενούμενης ΕΝΑΔ με16. Και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με Υποβιβασμό για αυτό το ματς αυτό έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Για την ΕΝΑΔ ίσως είναι η ευκαιρία για μια ΝΙΚΗ – ΑΝΑΣΑ αφού οι βαθμοί με τέτοιους αντιπάλους μετράνε Διπλοί.Πρέπει οι παίκτες του Κώστα Σωκράτους να υπερβάλουν εαυτούς και να πάρουν την Νίκη που θα βυθίσει τον ΕΡΜΗ και θα δώσει ελπίδες στην ΕΝΑΔ.

 

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ – Α.Ε,ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
 
Την Νίκη και μόνο θα κυνηγήσει η ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ στο παιγνίδι της με την ομάδα των ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ για να ξεφύγει για καλά από τον κίνδυνο να μπλεχτεί σε περιπέτειες. Η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου βρίσκεται στη 4η θέση με 23 βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι οι ”Κυανέρυθροι” της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ την έδρα τους αισιοδοξούν ότι θα προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό τους και θα ξεφύγουν για καλά από  τους αγωνιούντες. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι 5η με 18 βαθμούς και ακόμη δεν έχει εξασφαλισθεί.

 

                                                                             ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More