Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

0 comment

 

Δύο ήττες μια ισοπαλία και μια Νίκη είναι ο απολογισμός για τις παφίτικες ομάδες στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκυρίακο. πάντως με την μέχρι τώρα Βαθμοσυλλογή τους δεν θα πρέπει να είναι καμιά ευχαριστημένη προσβλέποντας σε καλύτερη πορεία και Βαθμοσυλλογή στην συνέχεια.

 

ΠΕΓΕΙΑ 2014
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ 5η ΦΕΤΙΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ

Ένα γκολ στο 65΄ήταν αρκετό για να δώσει την Νίκη στην ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ (1-0) και το Τρίποντο στον εντός έδρας αγώνα της με την ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ . Ήταν η 5η φετινή της Νίκη που ανέβασε την Βαθμοσυλλογή της στους 17 βαθμούς. Ταυτόχρονα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη Οχτάδα (5η θέση) που είναι και ο Πρωταρχικός τους φετινός Στόχος. Για άλλη μια αγωνιστική οι ”Κιτρινόμαυροι” τού Τζέισον Πάντσεον στήριξαν την Προσπάθειά τους στην πολύ Καλή Αμυντική τους Γραμμή που είναι η 2η καλύτερη του Πρωταθλήματος.

ΑΚΡΙΤΑΣ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ

Προσπάθησε ο ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας στον εκτός έδρας αγώνα του με την ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ για κάτι θετικό όμως δεν τα κατάφερε έχασε με 1-0 και συνεχίζει με 12 βαθμούς στην 9η θέση .Το θετικό για την ομάδα της Χλώρακας είναι το γεγονός ότι αγώνα με αγώνα ανεβάζει ρυθμούς αλλά και αγωνιστικότητα και είναι κάτι που στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα για μια καλύτερη συνέχεια αφού ως γνωστό η ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ έχει φέτος προχωρήσει με ανανέωση του Ρόστερ της επανδρώνοντας το με νεαρούς που σίγουρα χρειάζονται τον χρόνο τους.

ΕΝΑΔ
ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ… ΚΑΛΑ

Την 6η φετινή της ήττα (2-0) σε σύνολο 10 Αγωνιστικών δέχθηκε η ΕΝΑΔ στον εκτός έδρας αγώνα της με την ομάδα της ΑΓ. ΝΑΠΑΣ στο ..ΝΤΕΡΠΥ ΒΥΘΟΥ!! με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Πάτο της Βαθμολογίας η ΕΝΑΔ με μόνο 6 βαθμούς προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερους Πονοκεφάλους στη Διοίκηση της ομάδας που βλέπει τους παίκτες του Σ. ΚΑΙΑΦΑ να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανακάμψουν βαθμολογικά. Από το 82΄οι ”ΠΟΛΙΤΕΣ” αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του MAHDI SABBAH (2η Κίτρινη)

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC
ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (0-0)

Δεν τα κατάφερε να πάρει την Νίκη που ήταν ο στόχος της ομάδας της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ στον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΗΡΑΚΛΗ Γερολάκκου στο Μακάρειο έμειναν στο 0-0 σε ένα μέτριο παιγνίδι που το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να θεωρείται δίκαιο σύμφωνα με την απόδοση και την εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου που έδειξαν οι δύο ομάδες. Σίγουρα υπάρχει Προβληματισμός στην ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ που εδώ και ΈΝΑ μήνα ( την 6η Αγωνιστική 4/11) έχει να γευτεί την ΝΙΚΗ. Βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς έχοντας -6 βαθμούς από την κορυφή

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More