Friday, September 20, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

0 comments
                                           
Απομένουν 4 αγωνιστικές στην Β Κατηγορία και 3 στην Γ Κατηγορία για το τέλος των Πρωταθλημάτων τους και το ενδιαφέρον κορυφώνεται βασικά για την Διαβάθμιση..Τα παιγνίδια των ομάδων μας αυτή την Αγωνιστική θα διεξαχθούν όλα το Σάββατο και είναι τα πιο κάτω :

 

  ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4 ΩΡΑ 4.30 ΜΜ
 
ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΓ. ΝΑΠΑ
 
”Ντερμπι” χαμηλά κατοικούντων αλλά και ”αδιαφορούντων” το παιγνίδι για την 11η Αγωνιστική που θα διεξαχθεί στην Πέγεια.Δυό ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερους στόχους στά εναπομείναντα 4 παιγνίδια μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και που το μυαλό πλέον όλων είναι στο πώς θα προετοιμαστούν καλύτερα για να παρουσιασθούν πανετοιμες οι ομάδες τους στό Νέο Πρωτάθλημα αλλά και τι προσθαφαιρέσεις θα γίνουν προς τούτο.

 

 ΠΑΕΕΚ – ΕΝΑΔ

 

Νίκη-Ελπίδας έκανε την προηγούμενη Αγωνιστική η ΕΝΑΔ όμως απλά ήταν μια Βαθμολογική ανάσα που τις αναπτέρωσε τίς ελπίδες της γιά παραμονή στην Κατηγορία. Ακόμη βρίσκεται στήν Ζώνη Υποβιβασμού και θα πρέπει να συνεχίση να έχει Βαθμοσυλλογή και μάλιστα την μεγαλύτερη δυνατή . Δύσκολο το εκτός έδρας παιγνίδι που έχει να δώση αυτή την Αγωνιστική στό ”ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΡΟΦΗ” με την ΠΑΕΕΚ όμως η οποιανδήποτε βαθμοσυλλογή είναι καλοδεχούμενη αφου θα φέρει τους ”ΠΟΛΙΤΕΣ” πιό κοντά στην Παραμονή.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΕΡΜΗΣ

 

”ΙΔΑΝΙΚΗ” περίπτωση γιά Τρίποντο που ίσως μεγαλώσει και την διαφορά που χωρίζει στον Βαθμολογικό πίνακα τους ”ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ” της Χλώρακας από την ”καυτή”ζώνη. Η οποιανδήποτε απώλεια στό εν λόγω παιγνίδι με τήν ουραγό του Πρωταθλήματος ομάδα του ΕΡΜΗ που είναι πλέον χωρίς ελπίδα παραμονής θα είναι ”αυτοκτονία”για τούς Χλωρακιώτες που όλα συνηγορούν υπέρ τους για ”χρυσό” τρίποντο Παίζουν στην έδρα τους με μια Καταδικασμένη σε Υποβιβασμό ομάδα που έχει την χειρότερη αμυντική γραμμή και την πιο ”άσφαιρη” επιθετική του Πρωταθλήματος.

 

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ – ΑΣΠΙΣ
 
Με πολύ καλή Ψυχολογία μετά την Νίκη εκτός έδρας τήν Προηγούμενη Αγωνιστική που την έφερε μια ανάσα από την Σιγουριά της Παραμονής στην Κατηγορία  η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ τό Σάββατο στην έδρα της υποδέχεται την Πρωτοπόρο ομάδα του Β Ομίλου την ΑΣΠΙΣ και στοχεύει μόνο στη Νίκη που θα της εξασφαλίσει την ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ !! Στα εναπομείναντα 3 παιγνίδια χρειάζεται μόνο 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει και …Μαθηματικά την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου.
                                                                        ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More