Tuesday, September 17, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

0 comments
            ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3 ΩΡΑ 4ΜΜ
 
 
ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ
 
Κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το ”ντέρμπι των ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ Μικρομεσαίων”αφού είναι 2 ομάδες που δεν πάνε για τίποτα αλλά ούτε και κινδυνεύουν οπότε χωρίς άγχος θα κάνουν την ”αγγαρεία” και θα αγωνισθούν σε ένα παιγνίδι με μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά περισσότερο ίσως ενδιαφέρον θα υπάρχει για τους τεχνικούς των δύο ομάδων για τα δικά τους συμπεράσματα και πλάνα. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ έχει 38 βαθμούς ενώ η ΠΕΓΕΙΑ 32.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΠΑΕΕΚ
 
”Καίγεται” στην κυριολεξία ο ΑΚΡΙΤΑΣ για την Νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμη πιο ψιλά βαθμολογικά δίνοντας του νέες ”ανάσες ζωής”στο κυνήγι της παραμονής. Θα πρέπει και αναμένεται οι ”ΠΡΑΣΙΝΟΙ” της Χλώρακας να δώσουν το άπαν των Δυνάμεων τους στο εν λόγω παιγνίδι αφού με μια νέα Νίκη κάνουν όχι βήμα αλλά Άλμα προς την ΠΑΡΑΜΟΝΉ για αυτό και το τρίποντο είναι εν ολίγοις για αυτούς… ”ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ”. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ είναι 5ος με 26 βαθμούς ενώ η ΠΑΕΕΚ έχει 33.

 

   ΕΝΑΔ -ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ

 

” ΝΤΕΡΜΠΙ ΒΥΘΟΥ” στην Π ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ανάμεσα σε δύο ομάδες που απειλούνται άμεσα με Υποβιβασμό  αφού είναι στην επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει ότι για την Νικήτρια ομάδα αν υπάρξει οι βαθμοί θα είναι ΔΙΠΛΟΙ. Η ΕΝΑΔ έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα έχει σίγουρα και την θερμή συμπαράσταση των φίλων της που θα την σπρώξει για την ΝΙΚΗ΄-ΕΛΠΙΔΑΣ. Είναι μοναδική ευκαιρία για την ΕΝΑΔ να προσθέσει ένα χρυσό Τρίποντο στο Ενεργητικό της,

 

ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

 

Για 2η συνεχή αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου θα αγωνισθεί εκτός έδρας με αντίπαλο την  Πρωτοπόρο ομάδα του ΚΟΥΡΗ ΕΡΗΜΗΣ. Μετά την Νίκη της ομάδας της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ την περασμένη Αγωνιστική που ήταν ένα σημαντικό βήμα για αποφυγή περιπετειών στα εναπομείναντα παιγνίδια. Η Γεροσκήπου βρίσκεται στην 4η θέση με 29 βαθμούς όμως θα πρέπει στα τέσσερα παιγνίδια που υπολείπονται μέχρι το τέλος του  Μαραθωνίου να κυνηγήσει την μεγαλύτερη δυνατή βαθμοσυλλογή για να σιγουρευτεί.

 

                                                    ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More