Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΠΛΗΝ ΠΕΓΕΙΑΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ….

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΠΛΗΝ ΠΕΓΕΙΑΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ….

0 comment

 

Άλλη μια αγωνιστική αυτή που διεξάχθηκε το περασμένο Σάββατο και οι ομάδες μας στις Κατηγορίες Β και Γ δεν είχαν την Βαθμοσυλλογη που ήθελαν με αποτέλεσμα να μπουν σε προβληματισμό  πλην της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 που έκανε άλλη μια Νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ 8-0 επί του ΕΡΜΗ μέσα στην ΠΕΓΕΙΑ. Πιο αναλυτικά τα παιγνίδια των Παφίτικων ομάδων :

 

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Η ΠΕΓΕΙΑ

Με το ευρύ σκορ 8-0 επί του ΕΡΜΗ η ΠΕΓΕΙΑ 2014 πέτυχε την 6η φετινή της Νίκη και σταθεροποιήθηκε τουλάχιστον για την ώρα στην πρώτη 6άδα αυξάνοντας κατά πολύ τις ελπίδες της για το Α Γκρουπ που είναι και ο φετινός της… πρώτος στόχος. Είναι η μεγαλύτερη της φετινή Νίκη και ίσως η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ στην Ιστορία της σε επίσημο αγώνα. Σίγουρα η Νίκη αυτή έχει και προεκτάσεις αφού της δίνη ιδανική Ψυχολογία εν όψει του Παφίτικου ντέρμπι που θα αγωνισθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20/12 εκτός έδρας με τον ΑΚΡΙΤΑ.

 

ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ

 

Την 6η φετινή του ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΑΚΡΙΤΑΣ στον εκτός έδρας αγώνα του με την ΟΜΟΝΟΙΑ  ΑΡΑΔ. μένοντας καθηλωμένος στους 12 Βαθμούς και πλέον τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο γιά τους ”Πράσινους” της Χλώρακας αφού πλην των δύο ουραγών ομάδων της Βαθμολογίας τον ακολουθούν δύο ομάδες που τις χωρίζει μόνο ένας Βαθμός από τον ΑΚΡΙΤΑ. Τά γρήγορα 2 τέρματα που δέχθηκε στο πρώτο 15 λεπτό με το ”Καλημέρα ” η ομάδα του Μιχαηλένκο την έφεραν νωρίς – νωρίς πίσω στο σκορ 2-0 και όταν μείωσε σε 2-1 και προσπάθησε γιά την ισοφάριση δέχθηκε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΥΘΟΥ Η ΕΝΑΔ

Άλλη μια ήττα για την ΕΝΑΔ μέσα στην έδρα της με 1-0 από την Ε.Ν.Π που την αφήνει καθηλωμένη στο πάτο της Βαθμολογίας με μόνο 6 βαθμούς και με έντονο προβληματισμό αλλά και ανησυχίες  αφού κάθε ήττα ψαλιδίζει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της για αποφυγή Περιπετειών. Αν και φαινόταν ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αφού κρατούσε το 0-0 μέχρι το 80΄ δεν άντεξε στην πίεση τους Παραλιμνίτες και οι Πολίτες δέχθηκαν για 8η φορά φέτος την ήττα που τους αφήνει στην τελευταία θέση της Βαθμολογίας.

 

Η ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η Βαθμολογική υποχώρηση για την ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ συνεχίσθηκε για άλλη μια αγωνιστική παρά το γεγονός ότι πήρε βαθμό εκτός έδρας στην Ερήμη από τον Τοπικό ΚΟΥΡΗ με τον οποίο εξήλθε ισόπαλη 2-2. Οι Γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 μείωσαν σε 2-1 οι ”Κυανέρυθροι” της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ και κατάφεραν στους χρόνους των καθυστερήσεων και πριν το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή να ισοφαρίσουν σε 2-2 όμως Βαθμολογικά υποχώρησαν στην 7η θέση με 19 βαθμούς Έχουν να κάνουν Νίκη από την 6η Αγωνιστική ( 4/11/2023)

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΠΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More