Tuesday, September 17, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

0 comments
 
Στα παιγνίδια τής 5ης Αγωνιστικής που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τις Κατηγορίες Β και Γ  καμιά Παφίτικη ομάδα δε γνώρισε την ήττα. Όμως ο κίνδυνος Υποβιβασμού συνεχίζει να υπάρχει για μερικές εξ αυτών. Πιο αναλυτικά :

 

ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΣΙΛ 3-1
 
Έπρεπε να πάει στην 5η Αγωνιστική τς Β Φάσης για να κάνει Νίκη η ΠΕΓΕΙΑ 2014; Στην έδρα της το περασμένο Σάββατο αν και βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ 0-1 από το 7΄εντούτοις κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι και να κάνει την πρώτη της Νίκη στον Α Όμιλο κερδίζοντας τον ΑΣΙΛ με 3-1 Η ανατροπή έγινε στο Β Ημίχρονο με τέρματα στο 34΄1-1 στο 64 2-1 και στο 90+6 που γράφτηκε το τελικό 3-1.. Η νίκη αυτή ανέβασε την ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 στην 6η θέση με 31 βαθμούς.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΕΝΑΔ 0-0
Χωρίς Νικητή έληξε το Παφίτικο ντέρμπι της Β Κατηγορίας στο Κοινοτικό Γήπεδο Χλώρακας  μεταξύ του ΑΚΡΙΤΑ και της ΕΝΑΔ. Η Λευκή ισοπαλία μεταξύ των 2 ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό δε βολεύει καμία ομάδα αφού και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν πάση θυσία τη Νίκη που θα τους έδινε Βαθμολογικές ανάσες. Η ισοπαλία σε αυτό το ντέρμπι Βυθού κρατά και τις  δύο ομάδες στις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας με τον ΑΚΡΙΤΑ να βρίσκεται στη 5η θέση με 19 βαθμούς η δε ΕΝΑΔ στη 7η και Προτελευταία θέση της Βαθμολογίας με 16 βαθμούς με επακόλουθο η Αγωνία και το ΑΧ και ΒΑΧ να συνεχίζεται στις δύο ομάδες 9 αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού Μαραθωνίου και με το μέλλον τους … αβέβαιο.

 

ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ 0-0

 

Λευκή ισοπαλία για την ομάδα του Γιώργου Πολυβίου τη ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ στον εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ σε μια δύσκολη έδρα που αν και προσπάθησαν να την Αλώσουν δεν τα κατάφεραν οι ΄” Κυανέρυθροι της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ παίρνοντας μόνο ένα βαθμό που όμως δεν ήταν ούτε αρεστός αλλά ουσιαστικά ούτε αρκετός αφού η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ευρισκόμενη με 23 βαθμούς στη 4η θέση και απέχοντας μόνο 5 βαθμούς από την καυτή ζώνη δεν μπορεί να νοιώθει σιγουριά.

 

                                                            ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More