Friday, September 20, 2024
Home » Μεγάλη επιχείρηση για νέα μαζική άφιξη μεταναστών – Πέντε βάρκες και πάνω από 200 μετανάστες (εικόνες)

Μεγάλη επιχείρηση για νέα μαζική άφιξη μεταναστών – Πέντε βάρκες και πάνω από 200 μετανάστες (εικόνες)

0 comments

Μεγάλη επιχείρηση για νέα μαζική άφιξη μεταναστών – Πέντε βάρκες και πάνω από 200 μετανάστες (εικόνες)

Μεγάλη επιχείρηση έστησαν οι Αρχές το απόγευμα της Κυριακής ενόψει νέας μαζικής άφιξης μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν να πλέουν στα ανοικτά πέντε βάρκες με πέραν των 200 ατόμων, οι οποίες αφίχθηκαν στην Golden Coast.

Όπως πληροφορούμαστε μέχρι στιγμής, με βάση τις μέχρι στιγμής καταμετρήσεις στην πρώτη βάρκα επέβαιναν 21 άτομα και στη δεύτερη 150.

Για την επιχείρηση έχουν επιστρατευτεί μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας, ενώ στο σημείο βρίσκονται κι ασθενοφόρα.

Οι μετανάστες, μεταξύ των οποίων άνδρες, γυναίκες και παιδιά, φέρεται να είναι από τη Συρία και ξεκίνησαν από τα παράλια του Λιβάνου μόλις βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες.

Με την άφιξη των μεταναστών στο αλιευτικό καταφύγιο γίνεται η καταγραφή των στοιχείων τους και στην συνέχεια θα οδηγηθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου σημειώθηκεη πιο μαζική άφιξη έξι πλοιαρίων με 458 μετανάστες, γεγονός που θορύβησε τις Αρχές, θετόντας τες σε επιφυλακή. Οι έξι βάρκες εντοπίστηκαν και πάλι ανοικτά του Κάβο Γκρέκο από τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More