Thursday, August 1, 2024
Home » Μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου στην Πάφο για εκδήλωση του Πετριδείου

Μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου στην Πάφο για εκδήλωση του Πετριδείου

0 comment

Μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου στην Πάφο για εκδήλωση του Πετριδείου

Παιδιά από το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο αναμένεται να επισκεφτούν την Πάφο στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Πετρίδειο Ίδρυμα με αφορμή τα 30χρονα του σε συνεργασία με το Λαογραφικό Όμιλο Κτήμα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πετριδείου Ιδρύματος τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο με θέμα «Ήθη και Έθιμα Ριζοκάρπασου», η οποία πραγματοποιείται την Τρίτη στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αττικόν στην Πάφο στις 19:00 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λαογραφικού Ομίλου Κτήμα Χριστάκη Παπανικολάου θα λάβουν μέρος όλα τα παιδιά του κατεχόμενου σχολείου και οι καθηγητές/ δάσκαλοι τους οποίους θα φιλοξενήσουν το βράδυ της εκδήλωσης. Όλα τα έξοδα της εκδήλωσης, συνέχισε ο κ. Παπανικολάου τα αναλαμβάνει το Πετρίδειο Ίδρυμα.

Ο κ. Παπανικολάου είπε πως η εκδήλωση αυτή είχε προγραμματιστεί και το 2020 ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πετριδείου Ιδρύματος Μιχάλης Μαραθεύτης ανέφερε πως η εκδήλωση αποτελεί προϊόν μίας ακόμη αξιέπαινης προσπάθειας του Πετριδείου Ιδρύματος, ενταγμένης στο πλαίσιο των 30χρονων της προσφοράς του προς τον πολιτισμό και την κοινωνία μας, αλλά και μια σεμνή κατάθεση τιμής στην μνήμη του ιδρυτή, αείμνηστου ευεργέτη της πόλης Χριστόδουλου Πετρίδη και της συζύγου του.

ΚΥΠΕ

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More