Home » Μαθητές με κουκούλες έβαλαν φωτιά σε γήπεδο γυμνασίου (εικόνες)

Μαθητές με κουκούλες έβαλαν φωτιά σε γήπεδο γυμνασίου (εικόνες)

0 comment

Μαθητές με κουκούλες έβαλαν φωτιά σε γήπεδο γυμνασίου (εικόνες)

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία μετά από φωτιά που ξέσπασε εντός του γηπέδου στο Γυμνάσιο Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Εκ πρώτης και σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, μαθητές οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, φαίνεται να πέταξαν ελαστικά εντός του γηπέδου και έθεσαν φωτιά.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες του philenews έγινε αντιληπτή από τη Διεύθυνση του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι προσέτρεξαν με πυροσβεστήρες για να την σβήσουν. Στο σημείο αφίχθηκε έγκαιρα πυροσβεστική του Τμήματος Δασών όπου κατέσβησε την φωτιά.

Να σημειωθεί ότι μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο συμβάν και από τις προφορικές μαρτυρίες που εξασφάλισαν, φαίνεται ότι οι δράστες είναι μαθητές που φορούσαν κουκούλες.

Να σημειωθεί ότι εκτός της περίφραξης του γηπέδου του σχολείου, εντοπίστηκαν τρία καμένα ελαστικά, στα οποία φαίνεται ότι οι παραβάτες έθεσαν φωτιά.

Την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική κλήθηκε και στο Καλογεροπούλειο γυμνάσιο, με από φωτιά που ξέσπασε σε θάμνους.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται σε γυμνάσιο της Λεμεσού. Συγκεκριμένα και πάλι μαθητές έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε γυμνάσιο με αποτέλεσμα να τεθεί σε συναγερμό η Πυροσβεστική.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More