Thursday, August 1, 2024
Home » Μίλησε το DNA: Κατηγορούμενος για τον φόνο Καλογερόπουλου, συνδέθηκε με τον οπλισμό σε τάφο στην Ορόκλινη

Μίλησε το DNA: Κατηγορούμενος για τον φόνο Καλογερόπουλου, συνδέθηκε με τον οπλισμό σε τάφο στην Ορόκλινη

0 comment

Μίλησε το DNA: Κατηγορούμενος για τον φόνο Καλογερόπουλου, συνδέθηκε με τον οπλισμό σε τάφο στην Ορόκλινη

Κατηγορούμενος για τον φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου, συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε στο νεκροταφείο στηνΟρόκλινη.

Η σύλληψη έγινε στις Κεντρικές Φυλακές όπου τελεί υπό κράτηση ως υπόδικος. Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι το πρόσωπο αυτό συνδέθηκε με DNA το οποίο εντοπίστηκε στον οπλισμό.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στις ανακριτές Αρχές που τώρα θα σχηματίσουν φάκελο και για δεύτερη υπόθεση κατά του υπόδικου.

Ο οπλισμός εντοπίστηκε σε τάφο στις 20 Μαΐου και περιελάβανε έναν εκτοξευτήρα RPG και δυο βλήματα, ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3, έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος με ενσωματωμένο κινητό τηλέφωνο, δύο πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο και σφαίρες.

Η δολοφονία του Καλογερόπουλου διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου στη Λεμεσό και για την υπόθεση κατηγορούνται τέσσερα πρόσωπα. Ένας εκ των συλληφθέντων, ανακρίνεται από την Αστυνομία και για τον οπλισμό, ενώ για τα ανευρεθέντα τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, τα δεδομένα αλλάζουν, αφού φαίνεται να εντοπίστηκε γενετικό υλικό και για άλλα πρόσωπα και επιχειρείται η ταυτοποίησή τους.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More