Home » Μέχρι και 14 χρόνια χωρίς να πληρώνουν το παραμικρό, οι δικαιούχοι του σχεδίου «Ενοίκιο έναντι Δόσης»

Μέχρι και 14 χρόνια χωρίς να πληρώνουν το παραμικρό, οι δικαιούχοι του σχεδίου «Ενοίκιο έναντι Δόσης»

0 comment

Μέχρι και 14 χρόνια χωρίς να πληρώνουν το παραμικρό, οι δικαιούχοι του σχεδίου «Ενοίκιο έναντι Δόσης»

Τα πλεονεκτήματα του Σχεδίου Ενοίκιο Έναντι Δόσης, επανέλαβε μιλώντας στο philenews podcast η Ιωάννα Μαρκίδου, Λειτουργός Ά στο υπουργείο Οικονομικών, περιγράφοντας την εκστρατεία της ΚΕΔΙΠΕΣ και του αρμόδιου υπουργείου, η οποία απευθύνεται σε νοικοκυριά με χαμηλά έως καθόλου εισοδήματα και μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Είναι μια ακόμη ευκαιρία να μάθουν όσοι μπορεί να είναι δικαιούχοι για το σχέδιο το οποίο έχει αρκετά πλεονεκτήματα για όσους ενταχθούν. Τα νοικοκυριά εξήγησε απαλλάσσονται πλήρως από την οφειλή του δανείου τους, με τηνΚΕΔΙΠΕΣ να καταβάλλει κάποιο αντίτιμο στον πιστωτή και το νοικοκυριό συνεχίζει τη διαμονή του στην κατοικία, αλλάζει όμως η ιδιοκτησία της κατοικίας. Από το πέμπτο έτος η οικογένεια θα έχει το δικαίωμα να επαναγοράσει σε πολύ προνομιακή τιμή.

Η σύμβαση ενοικίασης διαρκεί για 14 χρόνια, κατά τα οποία το ενοίκιο θα καταβάλλεται πλήρως από το κράτος. Μετά τα 14 χρόνια αν δεν αγοραστεί πίσω η κατοικία, θα μπορούν να καταβάλουν ενοίκιο για να συνεχίσουν να διαμένουν στην κατοικία.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More