Monday, September 16, 2024
Home » Μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες στον Ακάμα – Ασφαλίστηκε το εργοτάξιο

Μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες στον Ακάμα – Ασφαλίστηκε το εργοτάξιο

0 comments

Μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες στον Ακάμα – Ασφαλίστηκε το εργοτάξιο

Υλοποιήθηκαν τα μέτρα στο υφιστάμενο εργοτάξιο για την πρώτη φάση του οδικού δικτύου του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα, με στόχο την ασφαλή διακίνηση, ρύθμιση και την ασφάλεια της διακίνησης των επισκεπτών, καθώς και την προστασία των ειδών και οικοτόπων.

Αυτό ανέφερε η Υπουργός Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Όπως εξήγησε, με βάση τους όρους της συμπληρωματικής έκθεσης Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης για την πρώτη φάση του οδικού δικτύου ΕΔΠ Ακάμα, ετοιμάζεται η μελέτη επανασχεδιασμού.

Ταυτόχρονα, είπε, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου 2023 και Μαρτίου 2024, γίνεται αναθεώρηση των υπόλοιπων έργων του ΕΔΠ Πάρκου.

Σύμφωνα με την Υπουργό, η πρόταση συζητήθηκε με τις τοπικές αρχές, την Επίτροπο Περιβάλλοντος, ΜΚΟ και άλλα οργανωμένα σύνολα με στόχο την ολοκλήρωσή της στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More