Home » Λαμβάνουν καταθέσεις για το χαμό του 5μηνου βρέφους. «Κάκωση νευρικού συστήματος, συμβατή με βίαιο ταρακούνημα»

Λαμβάνουν καταθέσεις για το χαμό του 5μηνου βρέφους. «Κάκωση νευρικού συστήματος, συμβατή με βίαιο ταρακούνημα»

0 comment

Λαμβάνουν καταθέσεις για το χαμό του 5μηνου βρέφους. «Κάκωση νευρικού συστήματος, συμβατή με βίαιο ταρακούνημα»

Ξεκίνησε η λήψη καταθέσεων για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του 5μηνου βρέφους – Ο θάνατος του άτυχου βρέφους επήλθε συνεπεία κάκωσης κεντρικού νευρικού συστήματος, συμβατή εκ πρώτης όψεως με βίαιο ταρακούνημα, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής – Διερευνά η αστυνομία, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό τέλος λίγα 24ωρα πριν την έλευση του 2024 πεντάμηνο βρέφος από την Αθηένου συνεχίζουν να διερευνούν οι αρχές.

Advertisement

Η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αντρέας Μαρνερίδης, ο θάνατος του άτυχου βρέφους επήλθε συνεπεία κάκωσης κεντρικού νευρικού συστήματος, συμβατή εκ πρώτης όψεως με βίαιο ταρακούνημα.

«Οι εξετάσεις της αστυνομίας συνεχίζονται εν αναμονή και των ιστοπαθολογικών και άλλων επιστημονικών εξετάσεων που λήφθηκαν από την νεκροτομή» σημείωσε μιλώντας στη Cyprus Times η λοχίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδη.

  • Έδειξε κάκωση η νεκροτομή στο 5μηνο βρέφος. Δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις
  • Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» το πεντάμηνο βρέφος που υπέστη ανακοπή σε βρεφονηπιακό σταθμό

Ήδη κατέθεσαν τα οικεία πρόσωπα του βρέφους, καθώς και εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου αρχικά υπέστη ανακοπή το άτυχο αγγελούδι, πριν αυτό μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο. Από τις εξετάσεις αναμένεται να διαφανεί και κατά πόσο κάποια από τα σημάδια που έφερε το βρέφος, προκλήθηκαν κατά τη διαδικασία ανάνηψης του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Υπενθυμίζεται ότι το 5 μηνών βρέφοςυπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν την περασμένη Τετάρτη σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αθηένου. Οι διασώστες κατάφεραν να επανεκκινήσουν την καρδιά του παιδιού και να το μεταφέρουν με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το μικρό αγγελούδι παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More